Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Αυτή την ώρα η κηδεία του Γιάννη Γασπαρινάτου

Κηδεύεται από τον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου και Αποστόλων Ζαβλανίου ο επιχειρηματίας και στέλεχος της Ν.Δ.

Published

on

 

 

Στις 11 σήμερα το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου και Αποστόλων στο Ζαβλάνι, θα γίνει η κηδεία του γνωστού Πατρινού επιχειρηματία, ιδιοκτήτη εταιρείας οδικής βοήθειας και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Γασπαρινάτου, που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 61 χρόνων, το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Γασπαρινάτος κατέρρευσε, λίγα λεπτά από ένα περιστατικό με απόπειρα διάρρηξης, που σημειώθηκε στην επιχείρηση του, στη νέα εθνική οδό Πατρών-Αθηνών. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τους επίδοξους διαρρήκτες, ο 61χρονος ανέφερε ότι δεν αισθάνεται καλά. Το πλήρωμα διερχόμενου ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, σταμάτησε στο σημείο και του έκανε ανάνηψη, ενώ τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, από καρδιακή ανακοπή.

Ο Γιάννης Γασπαρινάτος ήταν από τα ιστορικά στελέχη της Ν.Δ, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος της Δ.Ε. του ΠΕΑΚ. Το 2014, όταν ήταν υφυπουργός Αθλητισμού, ο Γιάννης Ανδριανός.

Ακόμη είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Ε.Α.Π., τιμώντας τη φανέλα της ιστορικής ομάδας.

«ΒΡΟΧΗ» ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ

-Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, εξέφρασε  τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

-Σε ανάρτηση του ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας ανέφερε; «Σοκ μας προκάλεσε το άκουσμα του ξαφνικού χαμού, ενός νέου ανθρώπου, του Γιάννη Γασπαρινάτου. Ο Γιάννης Γασπαρινάτος υπηρέτησε την παράταξη της ΝΔ με ιδιαίτερη αγωνιστικότητα, ήθος και ευπρέπεια. Τον αποχαιρετούμε εκφράζοντας την μεγάλη μας θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό του ταξίδι».

-Η βουλευτής Αχαϊας της Ν.Δ., Χριστίνα Αλεξοπούλου, σε δήλωση της, αναφέρει: «Σοκ και θλίψη προκάλεσε σε όλους μας ο ξαφνικός θάνατος του Γιάννη Γασπαρινάτου, φίλου από την ΟΝΝΕΔ και ικανού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας. Άνθρωπος της δουλειάς, αθλητής παλαιότερα της ΕΑΠ, πρόεδρος του ΠΕΑΚ και ενεργός πολίτης ο Γιάννης Γασπαρινάτος, άφησε παντού το στίγμα του, στο εμπόριο και στις επιχειρήσεις. Θα τον θυμόμαστε πάντα για το λόγο, τη σκέψη και την αγωνιστικότητά του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του»

-Η ΔΕΕΠ Ν.Δ. Αχαϊας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας πληροφορήθηκε με αισθήματα θλίψης τον πρόωρο χαμό του Γιάννη Γασπαρινάτου.

Γαλουχήθηκε μέσα από τις τάξεις της ΟΝΝΕΔ την οποία υπηρέτησε από διάφορες θέσεις ευθύνης. Ως μέλος στην συνέχεια της Τοπικής Οργάνωσης Ζαβλανίου και της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Μαχητικός , ασυμβίβαστος , ανιδιοτελής υπερασπιζόταν τα ιδανικά και τις αξίες μας ενώ επιτυχής ήταν και η επαγγελματική του σταδιοδρομία που συνοδεύτηκε με την δημιουργία της Ένωσης Συνεργατών Οδικής Βοήθειας Ελλάδος της οποίας υπήρξε Πρόεδρος.  Κρατάμε στη μνήμη μας το ήθος , τη σεμνότητα , τον καθαρό λόγο και τη σταθερότητα του συναγωνιστή Γιάννη Γασπαρινάτου. Στη σύζυγο και τα παιδιά του ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια».

-Ο γιατρός και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» Νίκος Παπαδημάτος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιάννη Γασπαρινάτου.

«Ήταν ένας καλός φίλος, συμμαχητής σε κοινούς αγώνες και συνοδοιπόρος σε κοινά οράματα για το καλό της πατρίδας και του τόπου μας. Η απώλειά του είναι σημαντική και το κενό του δυσαναπλήρωτο», ανέφερε.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement