Connect with us

Στοίχημα

Υπάρχει το «πρέπει» για τον Ολυμπιακό

Published

on

 

Για πολλές ομάδες σήμερα είναι η τελευταία τους αγωνιστική στη κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας, μιας και είμαστε πολύ κοντά στο ξεκίνημα των πλέι-οφ. Παρότι έχουμε επιστροφή των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων, σήμερα είναι ημέρα μπάσκετ και με αυτό θα ασχοληθούμε.

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά στοίχηματος

Ο Ολυμπιακός δίνει τη τελευταία του «παράσταση» στη regular season και μιλάμε για ένα ματς που θα κρίνει πάρα πολλά. Απέναντί του, η πρωτοπόρος, αλλά αδιάφορη Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Περίμενε με μεγάλο ενδιαφέρον να δει το αποτέλεσμα της Αρμάνι χθες το βράδυ και αυτό που έγινε του δίνει μια μεγάλη ευκαιρία να τερματίσει πιο ψηλά στη κατάταξη, ελπίζοντας σε πιο βατό αντίπαλο στα πλει-οφ. Με νίκη επί της Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός τερματίζει σίγουρα 3ος και έχει πιθανότητες ακόμα και για 2ος την επόμενη εβδομάδα, μετά το ματς της Ρεάλ με τη Μπάγερν. Ο Μπαρτζώκας έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά θέματα στο ρόστερ, μιας και οι βασικότατοι Σλούκας και Φαλ δεν προπονήθηκαν, όντας με ίωση. Ο κόσμος θα είναι δίπλα στην ομάδα, αναμένεται γεμάτο το γήπεδο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Έκανε μια εξαιρετική σεζόν στη κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας, τερματίζοντας στη πρώτη θέση, με αρκετά μεγάλη άνεση και διαφορά από τους υπόλοιπους. Οι Καταλανοί του Γιασικεβίτσιους περιμένουν να μάθουν με ποιον θα αναμετρηθούν στα πλέι-οφ, ποια ομάδα, ουσιαστικά θα τερματίσει στην 8η θέση. Πηγαίνουν στο Πειραιά με αρκετές απουσίες, καθώς θα λείψουν οι τραυματίες Χίγκινς, Ντέιβις, Οριόλα και Γιοκουμπάιτις, ενώ δύσκολα θα παίξει ο Σανλί. Για τη νίκη, πάντως, θα παίξουν οι Ισπανοί, όπως ανέφερε ο Σάρας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Ολυμπιακός να έχει σημαντικές απουσίες, όμως το κίνητρο ίσως παίξει πολύ μεγάλο ρόλο. Η Μπαρτσελόνα σκέφτεται ήδη τα πλέι-οφ και το 1.95 στον άσο από τη Novibet, αξίζει το ποντάρισμά μας.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα

Ροή ειδήσεων

Advertisement