Πάτρα - Δ. Ελλάδα
Στην άσκηση «Τροία 2022» της 6ης ΕΜΑΚ ο Αντιπεριφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος
Δημοσιεύθηκε
1 έτος πρνστις

Στην άσκηση «Τροία 2022» της 6ης ΕΜΑΚ που πραγματοποιήθηκε σήμερα 1η Απριλίου 2022, στο κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πατρών, παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος.
Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προετοιμασίας της Μονάδας για την αντιμετώπιση χημικών, βιολογικών, ραδιολογικών, πυρηνικών απειλών και τεχνολογικών ατυχημάτων.
Ο κ. Μπονάνος συνεχάρη τους συμμετέχοντες στην άσκηση και εξήρε την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο. Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην ΕΜΑΚ και στο δύσκολο κοινωνικό έργο που προσφέρει.
Σχετικά θέματα
Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο είχε το τοπικό συμβούλιο Πετρωτού
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ: Το ‘πε και το ‘κανε! Κατέβασε και τις αφίσες του Βελόπουλου
Πάσχα στο Μάνεσι για τον Χαράλαμπο Μπονάνο
Χαράλαμπος Μπονάνος: Συνάντηση με τον Ανδρέα Τζάκη, την ιατρική ιδιοφυία – ΦΩΤΟ
Χαράλαμπος Μπονάνος: Η συνέλευση της Βοστίτσας είναι το ιστορικό γεγονός που ανατροφοδοτεί την σκέψη μας με ένα δυνατό μήνυμα
ΠΑΤΡΑ: Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Ν. Αχαΐας με τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας