Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επιστροφή- έκπληξη στους πολύτεκνους

Η Τασία Μανωλοπούλου ως η μοναδική υποψήφια πρόεδρος στις αυριανές εκλογές με ενωτικό μήνυμα προσφοράς

Published

on

Επιστροφή -έκπληξη της Τασίας Μανωλοπούλου στην Πολυτεκνική Οργάνωση Πατρών και περιχώρων, καθώς η ίδια αποφάσισε μετά από ένα μικρό διάστημα αποχής από τα κοινά να επανέλθει διεκδικώντας την προεδρία στο σωματείο και μάλιστα, ως η μοναδική υποψήφια για τη συγκεκριμένη θέση.

Τα μέλη της Πολυτεκνικής Οργάνωσης καλούνται στις κάλπες αύριο, από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, στην αίθουσα της ΟΕΒΕΣΝΑ (Αράτου 12) προκειμένου να εκλέξουν το νέο Δ.Σ. και τους αντιπροσώπους τους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία.

Σχετικά με την απόφασή της να είναι υποψήφια η Τασία Μανωλοπούλου ανέφερε πως «όπως έχω επανειλημμένα πει, συμμετέχω σε κοινές προσπάθειες μόνο! όταν νιώθω ότι έχω  την δυνατότητα, τις προτάσεις και κάποιες λύσεις, και όχι απλά για να «υπάρχω». Καλώ τους πολύτεκνους να έρθουν την Κυριακή να ψηφίσουν. Βολικός ο καναπές αλλά για μένα  πιο όμορφη η συμμετοχή, η δουλειά και η προσφορά».

Να σημειωθεί πως στις εκλογές το ψηφοδέλτιο είναι ενιαίο και οι άλλοι υποψήφιοι είναι:

Για τη θέση του γεν. γραμματέα υποψήφιος είναι ο Φώτης Δουλαβέρης και για το Δ.Σ. οι, π. Ελ. Αναστασόπουλος, Ιωαν. Βαρδάκης, Δημ. Γεωργαντάς, π. Αντ. Γιαχαλής, Δημ. Καριωζέλης, Δημ. Μαραβέλιας, Αλεξ. Παπαλεξόπουλος, Γεωρ. Παρασκευόπουλος, Δημ. Σκόντζος,  Αντωνία Σαρδίνα, Γεωρ. Τσίχλας. Για την Ε.Ε. υποψήφιοι είναι οι, Τούλα Αργυροπούλου, Παναγιώτα Καρβέλα, Γεώργιος Κορφιάτης και Αθανάσιος Νικολόπουλος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement