Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Με το μυαλό στη Ρεάλ η Τσέλσι

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η δράση επιτέλους επιστρέφει στα Σαββατοκύριακά μας, καθώς τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι και πάλι εδώ. Στα περισσότερα, δε, έχουμε μπει στη τελική ευθεία, με 7-8 αγωνιστικές να μένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Μάθε τα πάντα για τις stoiximatikes etairies

Η Πρέμιερ Λιγκ είναι αυτή που «κλέβει» ακόμα μια φορά τη παράσταση, με κρίσιμα ματς να λαμβάνουν χώρα αυτή την αγωνιστική. Έχουμε επιλέξει να ασχοληθούμε στοιχηματικά με το Λονδρέζικο ματς της Τσέλσι κόντρα στη Μπρέντφορντ.

ΤΣΕΛΣΙ: Παρότι δε πέρασε και πολύ άνετα στην έδρα της Μίντλεσμπρο, η Τσέλσι πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, συνεχίζοντας σε 3 διοργανώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν. Οι «μπλε» παρότι υποδέχονται τη Μπρέντφορντ στη Πρέμιερ Λιγκ, έχουν κάθε λόγο να σκέφτονται το ματς που έπεται με τη Ρεάλ Μαδρίτης στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και αυτό θα κρίνει κατά πολύ τη πρόκρισή τους στα ημιτελικά. Ο Τούχελ ζήτησε από τους παίκτες του να συγκεντρωθούν στο πρωτάθλημα, όμως και ο ίδιος πιθανότατα θα κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Εκτός ο Τσίλγουελ, δύσκολα θα ρισκαριστούν Κρίστενσεν, Χάντσον-Οντόι και Τζέιμς.

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Η μάχη της παραμονής καλά κρατεί για τη νεοφώτιστη Μπρέντφορντ, όμως οι Λονδρέζοι για να «καθαρίσουν» σύντομα, οφείλουν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους. Φυσικά, κανείς δε περιμένει να πάνε και να κερδίσουν μέσα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», καθώς αποτελεί ένα ματς που δεν είχαν… κυκλώσει όταν στην αρχή γινόταν ο προγραμματισμός. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από την ήττα θα αποτελεί ευχάριστη έκπληξη, οπότε οι παίκτες του Φρανκ θα παίξουν χωρίς άγχος. Γκοντός και Ζανβιέ θα είναι απόντες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μπορεί η 3η θέση να μην έχει εξασφαλιστεί ακόμα για τη Τσέλσι, όμως το μυαλό της είναι δεδομένο στο ματς με τη Ρεάλ που ακολουθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με πιθανές αλλαγές και τη Μπρέντφορντ να σκοράρει στα τελευταία ματς της, το γκολ-γκολ στο 2.25 της Novibet είναι… πρόκληση.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement