Connect with us

Οικονομία

Διαδικτυακή ενημέρωση λογιστών στην Δυτική Ελλάδα

Published

on

Τη Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η διαδικτυακή ενημέρωση των λογιστών για την Δράση “Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών», συνδιοργάνωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, σε συνεργασία με την ΕΛΦΕΕ Αχαΐας, την ΕΛΦΕΕ Ν. Ηλείας και τον ΣΛΦΕΕ Αγρινίου και Περιχώρων, με την συμμετοχή της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΔΕΠ), εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ.

Στην εκδήλωση την οποία συντόνισε ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου και παρουσίασε άρτια και λεπτομερώς το στέλεχος της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Βιβή Ντζούφρα αναλύθηκαν όλες οι λεπτομέρειες του προγράμματος, ενώ στο τέλος τέθηκαν προφορικές και γραπτές ερωτήσεις από τους συναδέλφους στις οποίες δόθηκαν επαρκείς απαντήσεις.
Εκ μέρους του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος ευχαριστούνται θερμά τα στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής Βασίλειος Γκοτσούλιας (για την τεχνική και οργανωτική υποστήριξη) και την κ. Ντζούφρα (για την λεπτομερή παρουσίαση). Επίσης ευχαριστούν τον Πρόεδρο του ΕΦΕΠΑΕ κ. Μαρλαφέκα, καθώς και τους προέδρους των τριών συλλόγων λογιστών Μπογιάκη Αλέκο (Αχαΐα), Αλέξη Νταουλάρη (Ηλεία) και Τάσο Προβίδα (Αγρινίου και περιχώρων).

Ροή ειδήσεων

Advertisement