Τρίτη 21 Μαρτίου 2023
Connect with us

Lifestyle

Tα ζώδια σήμερα (3/4)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Κριός

Η μέρα θα σου φέρει ειδήσεις που δε θα σε ικανοποιήσουν ιδιαίτερα. Μην αποσυντονιστείς και χάσεις τη ροή με την οποία λειτουργείς, γιατί θα μείνεις πίσω σε πολλά ζητήματα και πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο. Αν δυσκολεύεσαι, ζήτα βοήθεια από τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι εκεί για να σου την προσφέρουν.

 

Ταύρος

Καλό είναι σήμερα να πάρεις κάποιες αποφάσεις, να συνειδητοποιήσεις ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και ότι είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση, χωρίς να κρύβεσαι. Κάνε τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και προχώρα μπροστά με όσο το δυνατόν καλύτερη διάθεση.

 

 

Δίδυμοι

Είναι μια καλή μέρα αυτή η Κυριακή, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Όμως μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά να είσαι ανοιχτός να ακούσεις κι άλλες απόψεις και να μη γίνεσαι επίμονος μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

 

Καρκίνος

Αυτή η Κυριακή σε βρίσκει πολύ καλά, παρότι οι συνθήκες που επικρατούν γύρω σου δεν είναι και οι καλύτερες. Κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει εν αγνοία σου θα σε προβληματίσουν, αλλά δε θα σταματήσουν τη δυναμικότητά σου. Η μέρα σε ευνοεί για να κάνεις κινήσεις βελτίωσης και να μην επαναπαύεσαι σε όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα.

 

Λέων

Η κούραση των τελευταίων ημερών μπορεί σήμερα να σου εκδηλωθεί έντονα και να σε αποσυντονίσει. Βρες άμεσα τον χρόνο να ξεκουραστείς και μην ωθείς τον εαυτό σου στα άκρα χωρίς να υπάρχει σημαντικός λόγος. Η οικογένειά σου είναι κοντά σου για να σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς.

 

Παρθένος

Mπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και να κινητοποιηθείς προς όφελός σου. Μην μένεις πίσω στα σχέδιά σου και μην αναβάλεις τίποτα για αύριο. Η μέρα εντείνει τη δυναμικότητά σου και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και χάσεις τον έλεγχο.

 

Ζυγός

Σήμερα πρέπει να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Οι πλανήτες πάντως, και ιδιαίτερα η ευνοϊκή όψη της ημέρας, θα σου προσφέρουν τα κατάλληλα εφόδια για να το πετύχεις.

 

 

Σκορπιός

Τη σημερινή Κυριακή είναι καλή για σκέψη, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία, αλλά και την εμφάνισή σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

 

Τοξότης

Σήμερα πρέπει να το πάρεις απόφαση πως για να προχωρήσεις μπροστά, θα χρειαστεί να αφήσεις πίσω το παρελθόν που σε κυνηγάει ακόμα και να κάνεις δραστικές κινήσεις που αφορούν αποκλειστικά το μέλλον σου. Γενικά, δεν μπορείς να επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις.

 

 

 

Αιγόκερως

Αν νοιώθεις πως κάτι δε σου πηγαίνει καλά, μπορείς να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος. Κι αν πάλι νιώθεις ότι δεν τα καταφέρνεις μόνος σου, μπορείς να μιλήσεις στα δικά σου άτομα και να ακούσεις προσεχτικά αυτά που έχουν να σου πουν.

 

 

Υδροχόος

Tο άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δε φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Αυτή η Κυριακή είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά.

 

 

Ιχθύες

Η σημερινή Κυριακή, σε βρίσκει σε εγρήγορση και το μυαλό σου δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, για να καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά σχέδια που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο.

 

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (20/3)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός

Θα είσαι το «τιμώμενο πρόσωπο», καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 20/3 εγκαινιάζει το μήνα των γενεθλίων σου και τη γενέθλια χρονιά σου και αμέσως μετά στις 21/3 η νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σου δίνει ώθηση για νέα ξεκινήματα. Αυτά είναι πολύ πιθανό να σχετίζονται με τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς φαίνεται πως θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις κάποιες σχέσεις που σε ενδιαφέρουν σε νέες βάσεις.

 

Ταύρος

Ανοίγονται καλές προϋποθέσεις για ενδοσκόπηση και περισυλλογή. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ζώδιο του Κριού μία ημέρα μετά (21/3) δείχνει παρασκήνιο σε ορισμένα θέματα που σε αφορούν, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός σχετικά με την διευθέτηση τους και να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου πως ίσως δεν βλέπεις ολόκληρη την «εικόνα» τους.

 

Δίδυμοι

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με θετική διάθεση και αισιοδοξία για εσένα, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21/3, θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς σε αυτά που σου δίνουν χαρά. Οι επαφές με φίλους, η επικοινωνία και οι δραστηριότητες μαζί τους θα είναι μέσα στο πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα και θα φτιάξουν πολύ τη διάθεσή σου.

 

Καρκίνος

Αξίζει να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που αφορούν τη δουλειά, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21/3, θα φέρει ευκαιρίες για να ξεχωρίσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Ένα καλό νέο σχετικά με μία επαγγελματική σου υπόθεση και η ανεμπόδιστη ροή ζητημάτων της δουλειάς, θα φέρουν αισιοδοξία.

 

Λέων

Αυτή η εβδομάδα θα είναι διαφορετική από το προηγούμενο διάστημα, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη στις 21/3, θα σε οδηγήσουν να δεις με αισιοδοξία και καλή διάθεση κάποια πράγματα που μέχρι πρότινος «σκοτείνιασαν» τις σκέψεις σου. Η νέα θέση του Ήλιου θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση σου κάτι που θα αλλάξει εντελώς τον τρόπο που προσεγγίζεις τα ζητήματα που σε απασχολούν.

 

Παρθένος

Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με ενεργητική διάθεση καθώς η είσοδος του Ήλιου στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη στις 21/3 θα σε οδηγήσουν να ασχοληθείς με ζητήματα που μέχρι στιγμής η διευθέτηση τους φαινόταν «βουνό». Στις 24/3 ο Πλούτωνας θα κάνει μία «δοκιμαστική» -για κάποιους μήνες- είσοδο στο ζώδιο του Υδροχόου και θα σου δημιουργήσει δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με την καθημερινότητα σου.

 

 

Ζυγός

Μία εβδομάδα με αισιοδοξία, εξωστρέφεια αλλά και έντονη παρόρμηση ξεκινά και το «ρυθμό» δίνει η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 21/3. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι πιθανό να προκύψουν πολλές συζητήσεις με φίλους, αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες, καθώς αυτό το φεγγάρι θα δημιουργήσει ιδιαίτερα επικοινωνιακή διάθεση.

 

Σκορπιός

Η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη σε εργασιακά και σε επαγγελματικά ζητήματα. Τώρα θα αρχίσουν να διαφαίνονται ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια θέματα τα οποία αφορούν υποχρεώσεις που υπάρχουν μέσα στην καθημερινότητά σου, project αλλά και να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έχεις κατά νου.

 

 

 

Τοξότης

Θα νιώσεις περισσότερη αισιοδοξία και φαίνεται πως κλείνει μία περίοδος η οποία σου είχε δημιουργήσει εσωστρέφεια και πιθανό να είχε «γκριζάρει» τη διάθεσή σου. Η είσοδος του Ήλιου στο φιλικό ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21/3 μιλούν για έρωτα, φλερτ, δημιουργική διάθεση, έμπνευση και ενασχόληση με οτιδήποτε φέρνει φως στη ζωή σου.  Πέρα από την ενίσχυση της ψυχολογίας ενδεχομένως να υπάρξει ένα νέο φλερτ.

 

Αιγόκερως

Το ενδιαφέρον σου θα βρίσκεται στραμμένο σε ζητήματα σπιτιού ή οικογενειακών υποθέσεων, τα οποία θα έρθουν ακόμα πιο έντονα στο προσκήνιο με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21/3. Αυτή η εβδομάδα βρίθει πλανητικών αλλαγών καθώς στις 24/3 ο Πλούτωνας θα περάσει για λίγους μήνες στον Υδροχόο, πριν επιστρέψει ανάδρομος στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου.

 

 

Υδροχόος

Σημαντική εβδομάδα αυτή που διανύουμε καθώς θα συμβούν αρκετές πλανητικές μετακινήσεις, με βασικότερη αυτή του Πλούτωνα στις 24/3  που θα περάσει στο δικό σου ζώδιο. Η ενέργεια του Πλούτωνα θα γίνει εμφανής σε όσους έχουν γεννηθεί κατά τις δύο πρώτες ημέρες και είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσει αφορμές για να αλλάξει «εκ βάθρων» οτιδήποτε νιώθεις πως δεν έχει σταθερές βάσεις στη ζωή σου. Οι παρορμητικές αντιδράσεις και οι βιαστικές κινήσεις θα είναι η «παγίδα» των ημερών.

 

Ιχθύες

Θα είναι μία θετική εβδομάδα καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 21/3, θα σου δώσει την ώθηση για να διευθετήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα, να διαπραγματευτείς το οικονομικό σκέλος μίας επαγγελματικής υπόθεσης αλλά και για να ασχοληθείς με τον οικονομικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο.

Περισσότερα

Lifestyle

Survivor Spoiler: «Κλειδώνουν» την ασυλία – Αυτή είναι η πρώτη υποψήφια

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης μπαίνουν απόψε στις 21.00 οι παίκτες του Survivor All Star, διεκδικώντας την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Τόσο οι Κόκκινοι όσο και οι Μπλε έχουν εσωτερικά ζητήματα που πρέπει να λύσουν για να μπορέσουν να λειτουργήσουν ως ομάδες.

Στο Συμβούλιο του Nησιού μία νέα αντιπαράθεση ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και στον Νίκο Μπάρτζη ξεκινά. Τι πυροδότησε τη μεταξύ τους κόντρα;

«Με ενόχλησε πάρα πολύ η τοποθέτηση της Εύης. Την προηγούμενη βδομάδα έλεγε μακάρι να φύγει ο Ασημακόπουλος, αυτή την εβδομάδα είπε μας συμφέρει να φύγει ο Παναγιώτης ή ο Κωνσταντίνος», σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να τονίζει: «Άρα σκέφτονται μόνο με βάση την παρέα; Μέχρι πόσες βδομάδες θα είναι στο παιχνίδι;».

Ποια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το Survivor και τα οποία σας μεταφέρουμε πάντα με επιφύλαξη, τη νίκη στον αποψινό απαιτητικό στίβο μάχης παίρνουν για άλλη μια φορά οι Μπλε και μάλιστα μετά από flag race. Οι Διάσημοι αναγκάζονται να οδηγηθούν στην ψηφοφορία, υποδεικνύοντας τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ποιος ή ποια θα βρεθεί στον τάκο;

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η Νικολέτα Μαυρίδη θα λάβει τις περισσότερες ψήφους από την Κόκκινη Ομάδα με βάση την χαμηλή αγωνιστική της απόδοση. Αναμένουμε το αποψινό επεισόδιο, ώστε να επιβεβαιωθεί η είδηση.

Περισσότερα

Lifestyle

Περρής για Κατερίνα Καινούργιου: Ανατριχιαστικά κακή στην ενημερωτική της παρέμβαση

Δημοσιεύθηκε

στις

Την τηλεοπτική επικαιρότητα σχολίασε ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή Open Weekend, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της σεζόν μέχρι τώρα. «Για μένα η φετινή ήταν μία εκπληκτική χρονιά. Ευχαριστώ τον Θεό και όλους τους ανθρώπους που συνεισέφεραν σε αυτό. Δεν μου έχει λείψει καθόλου το να βγαίνω μπροστά από την κάμερα, γιατί νιώθω αμήχανα. Μου αρέσει να είμαι δημιουργικός, να μοντάρω, να επιμελούμαι», ανέφερε αρχικά.

Σε ερώτηση της Ελένης Τσολάκη για τη δημοσιογραφική κάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών, ο Βαγγέλης Περρής απαντά: «Πιστεύω ότι όλη αυτή η συζήτηση είναι λάθος. Έχουμε ένα συνταρακτικό γεγονός κι εμείς ξαφνικά το μικραίνουμε. Είδαμε παρουσιαστές να συρρικνώνουν το δράμα, να βγαίνουν από τα ρούχα τους συζητώντας για τους εαυτούς τους».

«Το Survivor και το My Style Rocks μάς δίνουν πάντα υλικό. Είναι ακριβώς οι ίδιες εκπομπές, με συνεχείς τσακωμούς. Δίνονται ρόλοι και τους παίζουν χειρότερα κι από το Bachelor. Ειδικά το My Style Rocks είναι ένα δυσάρεστο προϊόν που… σέρνεται, δεν ταιριάζει σε κανέναν κανονικό άνθρωπο», σχολιάζει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Η Κατερίνα Καραβάτου έχει ανώτερο επίπεδο πολιτισμού από την εκπομπή που παρουσιάζει», διευκρινίζει ο Βαγγέλης Περρής.

Τέλος, ο Βαγγέλης Περρής μίλησε με θετικά λόγια για τη Φαίη Σκορδά, τον Γιώργο Λιάγκα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου τονίζει:

«Από πλευράς τηλεθέασης ήταν μία ικανοποιητική χρονιά. Από πλευράς ενημερωτικής παρέμβασης ήταν ανατριχιαστικά κακή. Ειπώθηκαν πράγματα που δεν θα κάνουν περήφανους όσους τα βλέπουν μετά από χρόνια για όλες τις μεγάλες υποθέσεις. Σε αυτά τα θέματα δεν χωράει εντυπωσιασμός αλλά ενσυναίσθηση και η ενσυναίσθηση σε οδηγεί στο να κλείνεις το στόμα».

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα