Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Δεν έχει περιθώρια η Μίλαν

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ένα πολύ δυνατό Σαββατοκύριακο έκλεισε και όσο πλησιάζουμε στο φινάλε της σεζόν, τα ματς θα γίνονται ολοένα και πιο σημαντικά. Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα πρωταθλήματα τη φετινή σεζόν είναι το Ιταλικό. Νάπολι και Ίντερ πήραν σπουδαία διπλά σε έδρες-κάστρα, βάζοντας πίεση στη Μίλαν.

Μάθε τα πάντα για προσφορές στο στοίχημα

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος υποδέχεται σήμερα στο Μιλάνο τη σχετικά αδιάφορη βαθμολογικά Μπολόνια και θα κυνηγήσει το τρίποντο με στόχο να βρεθεί και πάλι μόνη στη κορυφή.

ΜΙΛΑΝ: Μπορεί να μην εντυπωσιάζει με το επιθετικό της ποδόσφαιρο και να μην είναι η ομάδα που «τρομάζει» τις αντιπάλους της, όμως η Μίλαν γνωρίζει τι πρέπει να κάνει φέτος στο γήπεδο. Με… κυνικό τρόπο παίρνει τις νίκες το τελευταίο διάστημα και κρατάει καλά στη κορυφή, παρότι Νάπολι και Ίντερ την αφήνουν να πάρει «ανάσα». Υποδεχόμενη τη Μπολόνια, το τρίποντο είναι μονόδρομος, καθώς η Νάπολι είναι ισόβαθμη αυτή τη στιγμή (με ματς παραπάνω) και οι «νερατζούρι» στο -3. Ο Πιόλι δε θα υποτιμήσει τον αντίπαλο σε καμία περίπτωση, ενώ στην αποστολή του θα λείψει μόνο Κιάερ.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Δεν έχει καταφέρει να πάρει κάτι από τα παιχνίδια της το τελευταίο διάστημα, όμως η Μπολόνια μπαίνει στο γήπεδο για να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να «καταστρέψει» το παιχνίδι της αντιπάλου της. Οι ήττες από Φιορεντίνα και Αταλάντα δε λένε ολόκληρη την αλήθεια, μιας και η ομάδα του Μιχαΐλοβιτς έκανε φάσεις και άξιζε τουλάχιστον ένα γκολ. Κόντρα στη Μίλαν το έργο της θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, όμως όλοι είναι πανέτοιμοι για… πόλεμο. Επιστροφές στο ρόστερ για το Σέρβο τεχνικό, θα λείψει μόνο ο βασικός μπακ Ντε Σιλβέστρι και ο χαφ Ντομίνγκες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μίλαν είναι το λογικό φαβορί στο παιχνίδι και πλέον έχει μπει το «πρέπει» στα ματς της, όσο κερδίζουν Ίντερ και Νάπολι. Οι γηπεδούχοι θα κυνηγήσουν από νωρίς το γκολ, η Μπολόνια θα προβάλει όμως αντίσταση. Θα πάρουμε τον άσο με το Under 3.5 στο 2.05 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα


Ροή ειδήσεων

Advertisement