Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Published

on

Νέος κύκλος ερευνών ξεκινά για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σ.Παπαγεωργακοπούλου οι σχετικές δικογραφίες περνούν στα χέρια δύο εισαγγελέων.

Η εντολή μάλιστα είναι σαφής. Η έρευνα θα πρέπει να ολοκληρωθεί τάχιστα προκειμένου να χυθεί άπλετο φως και στις δύο αυτές υποθέσεις οι οποίες είχαν τεθεί στο αρχείο.

ADVERTISEMENT
Έτσι, με βάση τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει, θα μπουν στο «μικροσκόπιο» οι ακριβείς συνθήκες που έφυγαν από τη ζωή τόσο η Μαλένα όσο και η Ίριδα, μέσα διάστημα 20 μηνών.

Υπενθυμίζεται ότι στο θάνατο της Ίριδας αίσθηση έχει προκαλέσει εκτός το έκζεμα γύρω από το στόμα του βρέφους που επισημαίνεται στην ιατροδικαστική έκθεση ως δερματίτιδα, και συγκεκριμένα αναφέρεται ότι «πέριξ των χειλέων παρατηρούνται ευρήματα ενδεικτικά δερματίτιδος εξ επαφής / εκζεματοειδούς αντίδρασεως( τα χείλη εμφανίζουν στοιχεία αποξήρανσης)» αλλά και το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια του μωρού μετά το θάνατο του.

Όσον αφορά τον θάνατο της Μαλένας, προβληματισμό έχουν προκαλέσουν, οι «δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα» που καταγράφει η ιατροδικαστική έκθεση, εύρημα που τώρα αναμένεται να εξεταστεί, υπό το νέο πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/ellada/patra-katepeigoysa-prokatarktiki-exetasi-gia-toys-thanatoys-tis-iridas-kai-tis-malenas”>Πάτρα: Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας – iefimerida.gr</a></p>

Ροή ειδήσεων

Advertisement