Connect with us

Ερασιτεχνικό

«Δεν ήταν ανεγκέφαλοι αλλά η διοίκηση του Άρη»

Published

on

Ο πρόεδρος της Νίκης Προαστίου κατήγγειλε μέσω της «Γ» ότι στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη Πατρών τις ζημιές δεν τις έκαναν κάποιοι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι της ερυθρόλευκης ομάδας αλλά μέλη της διοίκησης.

«Σπάσανε την πόρτα και μπήκαν στη ζώνη β των αποδυτηρίων η οποία θεωρείται προέκταση του αγωνιστικού χώρου τα μέλη της διοίκησης του Άρη Πατρών και όχι κάποιοι ανεγκέφαλοι φίλαθλοι. Εκεί μάλιστα παίκτης του Άρη που ήταν εκτός αποστολής διαπληκτίστηκε με τον παρατηρητή αγώνα Σταύρο Θεοδωρόπουλο».

Ο Χρήστος Μοσχόπουλος όπως ανέφερε στη «Γ» αναμένει την έκθεση του παρατηρητή αλλά και της αστυνομίας.

Η διοίκηση της Νίκης προχώρησε και στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Μετά το παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο, είμαστε υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε όλους τους θεσμικούς φορείς (Ε.Π.Σ. Αχαΐας-ΕΠΟ) αλλά και ολόκληρη την κοινότητα του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου για το περιβάλλον τρομοκρατίας που θέλησαν να υπάρχει σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, οι διοικούντες της ομάδας του Άρη Πατρών.

Θέλησαν με απαράδεκτους τρόπους, ύβρεις, απειλές, υλικές ζημιές να τρομοκρατήσουν τους αθλητές μας, δεδομένου ότι η ομάδα μας δεν θα υπέκυπτε σε αλλού είδους δώρα που συνηθίζουν να κάνουν.

Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με την αστυνομία για να πάρουμε την έκθεση συμβάντων, αναμένουμε την έκθεση του παρατηρητή, που προπηλακίστηκε και απειλήθηκε από παίκτες και παράγοντες του Άρη και αναμένουμε την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής, για να απευθυνθούμε και σε ανώτερο βαθμό, προκειμένου να δικαιωθεί το ποδόσφαιρο.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους και τους γονείς των αθλητών μας που πάρα τις αισχρές προκλήσεις, κανένας εξ ημών δεν έπεσε στην παγίδα των αντιπαραθέσεων».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement