Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΕΠΣ Αχαΐας: Αύριο συνεδριάζει το Δ.Σ.-Ο Άγγελος Δανιήλ δεν θέλησε να κάνει δήλωση

Δημοσιεύθηκε

στις

Ραγδαίες όπως φαίνονται είναι οι εξελίξεις στην ΕΠΣ Αχαΐας, ύστερα από τις πληροφορίες που υπήρξαν χθες το βράδυ με την επικείμενη παραίτηση του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας  Άγγελου Δανιήλ όπως άλλωστε είχε αναφέρει και το gnomip.gr.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία, που είχε η ιστοσελίδα σήμερα με τον Άγγελο Δανιήλ κι ερωτώμενος εάν ισχύουν οι πληροφορίες περί παραίτησής του, από τον «θώκο» του προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας, αλλά κι από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), δεν θέλησε να προβεί σε κάποια  δήλωση, αντίθετα μας παρέπεμψε στο αυριανό συμβούλιο που θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΕΠΣ Αχαΐας.

 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, αναμένεται την προσεχή Πέμπτη 7 Απριλίου στην ΕΠΣ Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να παραιτηθούν από το Δ.Σ. ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας, Άγγελος Δανιήλ και το μέλος Κώστας Ντάσιος.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ενδέχεται να αποχωρήσουν και από την ΕΠΟ. Τα πρώτα σενάρια για τον πιθανό διάδοχο του Άγγελου Δανιήλ στον προεδρικό θώκο, εμφανίζουν ως επικρατέστερο το Σταύρο Θεοδωρόπουλο.


Ροή ειδήσεων

Advertisement