Connect with us

Στοίχημα

«Καθαρίζει» από τώρα η Σίτι

Published

on

 

Μετά από τη διακοπή και την επιστροφή των πρωταθλημάτων, έχουμε επιστροφή και των σπουδαίων Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, μιας και σήμερα ξεκινούν οι προημιτελικοί. Το Τσάμπιονς Λιγκ θα μας απασχολήσει σήμερα και αύριο, Γιουρόπα και Κόνφερενς έπονται.

Μάθε τα πάντα για τις προσφορές* εγγραφής

Η περσινή φιναλίστ Σίτι υποδέχεται την Ατλέτικο στο Μάντσεστερ, στο πρώτο ματς μεταξύ τους, στοχεύοντας σε μια «καθαρή» νίκη από σήμερα, ώστε να κάνει το έργο της πιο απλό στη Μαδρίτη.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα να περάσει από τη Σπόρτινγκ στη προηγούμενη φάση της διοργάνωσης και πλέον το εμπόδιο της Σίτι είναι σαφώς πιο υψηλό. Στο πρωτάθλημα, παρά τις τελευταίες γκέλες μέσα στο Μάρτιο, παραμένει στη κορυφή, ενώ παράλληλα κυνηγάει και το Κύπελλο. Ο Γκουαρντιόλα είδε το ματς των Μαδριλένων με την έτερη ομάδα του Μάντσεστερ και γνωρίζει πολύ καλά πως πρέπει να φτιάξει τη τακτική του για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς. Τιμωρημένος ο μπακ Γουόκερ, Ρούμπερ Ντίας και Πάλμερ θα λείψουν επίσης.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η ικανότητα που έχει η Ατλέτικο του Σιμεόνε στα νοκ-άουτ παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ εδώ και πολλά χρόνια έχει αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις. Το ίδιο έγινε και κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία άφησε εκτός με διπλό στο «Ολντ Τράφορντ». Η κληρωτίδα έπαιξε τα δικά της… παιχνίδια, βγάζοντας την άλλη ομάδα της πόλης αντίπαλο στην 8άδα, όμως τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Ο Σιμεόνε έχει μελετήσει πολύ καλά τους «πολίτες» και θα επιχειρήσει με το γνωστό του στυλ να τους περιορίσει. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Καράσκο, τραυματίες οι πολύ χρήσιμοι Χιμένες και Ερέρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρότι η Ατλέτικο έχει πολύ καλές πρόσφατες αναμνήσεις από τον Μάντσεστερ, η Σίτι δεν είναι Γιουνάιτεντ και ψάχνει όσο τίποτα τη κατάκτηση του τίτλου. Οι Μαδριλένοι κερδίζουν στα τελευταία ματς παρότι δε πείθουν, υπάρχει καλή ευκαιρία για τον άσο με χάντικαπ -1.5, στο 2.05 του Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement