Connect with us

Ποδόσφαιρο

Με το βλέμμα στα πλέι-οφ η Νότιγχαμ

Published

on

Η Σίτι δε κατάφερε να επιβεβαιώσει το χάντικαπ, όμως μαζί με τη Λίβερπουλ έκαναν το πρώτο βήμα για να βρεθούν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σήμερα έχουμε τις άλλες δυο αναμετρήσεις της «8άδας», οι οποίες όμως εμπεριέχουν μεγάλη δυσκολία στο «διάβασμά» τους.

Μάθε τα πάντα για την κλήρωση τζόκερ

Στοιχηματικά θα κινηθούμε στο Νησί, εκεί όπου έχουμε μια εμβόλιμη αγωνιστική για τη Τσάμπιονσιπ. Η φορμαρισμένη Νότιγχαμ υποδέχεται τη Κόβεντρι, με στόχο να συνεχίσει την ανοδική της πορεία.

ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ: Η εξέλιξη που έχει η Νότιγχαμ μέσα στη σεζόν είναι πραγματική εντυπωσιακή. Μετά την έλευση του Κούπερ στο πάγκο της ομάδας, κάνει πορεία πρωταθλητισμού και από τις τελευταίες θέσεις έχει βρεθεί στις «παρυφές» των πλει-οφ και βάσει εικόνας θα είναι κάτι λογικό αν καταφέρει να τερματίσει στη πρώτη 6άδα. Προέρχεται από ένα πειστικό διπλό στην έδρα της Μπλάκπουλ και κόντρα στη Κόβεντρι ευελπιστεί να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και να προσθέσει ακόμα 3 βαθμούς στο «σακούλι». Κουκ και Λόου είναι τα γνωστά προβλήματα για τον Ουαλό προπονητή.

ΚΟΒΕΝΤΡΙ: Παραμένει σταθερά καλή στα παιχνίδια της και μέσα στο 2022 η Κόβεντρι, η οποία έχει μετατραπεί φέτος από μια ομάδα που πάλευε για τη παραμονή, σε μια εκ των υποψηφίων για τα πλέι-οφ. Φυσικά, η παραμονή είναι ο βασικός στόχος, όμως υπάρχει μια μικρή ελπίδα στις τάξεις του συλλόγου για κάτι παραπάνω. Μετά το σημαντικό βαθμό που πήρε κόντρα στη Μπλάκμπερν στο φινάλε, πηγαίνει με καλή ψυχολογία στο Νότιγχαμ, εκεί όπου θα τα δώσει όλα για να συνεχίσει αήττητη. Απώλεια ο βασικός Σάλτερ, παραμένουν εκτός οι Κέλι, Τζόουνς και Εκλς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Παρά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, οι γηπεδούχοι «τρέχουν» ένα εντυπωσιακό σερί νικών εντός έδρας και είναι το απόλυτα λογικό φαβορί απέναντι στη Κόβεντρι, που θα ψάξει το βαθμό παίζοντας άμυνα. Ο άσος στο 2.05 της Novibet.

Καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος και στοιχηματικές προσφορές* στο numbers.gr, όπως επίσης και όλες οι κληρώσεις του τζοκερ και των υπολοίπων παιχνιδιών του ΟΠΑΠ (κινο, powerspin, λόττο, super 3, extra 5, προτο) με χρήσιμα στατιστικά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ροή ειδήσεων

Advertisement