Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σε εξέλιξη η απεργιακή πορεία-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δημοσιεύθηκε

στις

Προσκλητήριο αγώνα και συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 10.30 το πρωί στην Πάτρα απηύθυνε η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Το Εργατικό Κέντρο συμμετέχει στην 24ωρη πανελλαδική απεργία που έχουν προκηρύξει για σήμερα ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ ενάντια στην ακρίβεια και για τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

«Η απεργία της 6ης Απριλίου αποτελεί κορυφαίο σταθμό στη δύσκολη μάχη, δίνοντας παράλληλα, το σήμα κλιμάκωσης του αγώνα μας, γι’ αυτό και δεν πρέπει να λείψει κανείς από την μεγάλη συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου.

Διεκδικούμε, την επαναφορά της συλλογικής διαπραγμάτευσης της ΕΓΣΣΕ ως αφετηρία για την αύξηση του κατώτερου μισθού, διεκδικώντας 825€ κατώτερο μεικτό μισθό, κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης καθώς και του ΕΝΦΙΑ, να σταματήσουν οι διακοπές ρεύματος στα φτωχά λαϊκά νοικοκυριά και να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη δικαιώματα στην υγεία, την πρόνοια, την εκπαίδευση, στην τοπική διοίκηση και στους τομείς πολιτικής προστασίας», ανέφερε ο πρόεδρος του ΕΚΠ, Δημήτρης Μαρμούτας απευθύνοντας αγωνιστικό κάλεσμα συμμετοχής.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement