Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ήταν ερωτευμένος με την κόρη της αδερφής του – Το έγκλημα τιμής που σόκαρε τον Πύργο

Published

on

Είναι Σεπτέμβριος του 1960, και η είδηση πως ένας άνδρας δολοφονήθηκε κοντά στο Ινστιτούτο του ΑΣΟ, στον Πύργο πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία.

Ο 82χρονος Θ.Τ., χτυπήθηκε θανάσιμα στο κεφάλι με ρόπαλο από τον 33χρονο επιστάτη του, Χ.Χ. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για οικονομικές διαφορές μεταξύ δράστη και θύματος. Η αλήθεια όμως ήταν πολύ διαφορετική.

Ο 33χρονος Χ.Χ., ήταν παντρεμένος με την κόρη της αδερφής του 82χρονου Θ.Τ.. Στα δημοσιεύματα της εφ. «Πατρίς» εκείνων των ημερών, διαβάζουμε πως ο 82χρονος, για πολλά χρόνια παρενοχλούσε την 30χρονη ανιψιά του. Ήταν μάλιστα εκείνος που την πάντρεψε με τον Χ.Χ., ενώ φαίνεται πως συνέχισε να την παρενοχλεί και μετά τον γάμο.

Μεταξύ του ηλικιωμένου άνδρα και του ζεύγους συχνά υπήρχαν έντονοι καβγάδες, με κύρια αιτία την συμπεριφορά του προς την ανιψιά του.

Το μοιραίο πρωί ο 33χρονος πήγε στο κτήμα του 82χρονου, στο οποίο ήταν και επιστάτης, και εκεί βρήκε την σύζυγό του να καβγαδίζει έντονα μαζί του. Η ένταση ξεκίνησε όταν η 30χρονη, ζήτησε από τον θείο της να τους παραχωρήσει ένα δωμάτιο μέσα στο κτήμα, για να μένουν εκεί με τον σύζυγό της. Τα πράγματα όμως ξέφυγαν. Ο 82χρονος πήρε μια τσουγκράνα και χτύπησε τον 33χρονο. Τότε εκείνος στην προσπάθεια του να αμυνθεί, ανταπέδωσε το χτύπημα με ένα αντικείμενο που έμοιαζε με ρόπαλο.

Ο 82χρονος δεν φάνηκε να επηρεάζεται από το χτύπημα. Τότε ο 33χρονος, όντας τραυματισμένος, πήγε στον εισαγγελέα για να καταγγείλει τον ηλικιωμένο και την επίθεση που δέχθηκε.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν τον 82χρονο, τον βρήκαν αναίσθητο, πεσμένο στο έδαφος. Αμέσως διακομίσθηκε σε κοντινή κλινική, όπου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα. Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο 33χρονος συνελήφθη.

Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης διηγήθηκε στις αρχές όλα τα παραπάνω, ενώ αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο αρρωστημένο πάθος που είχε το θύμα για την ίδια του την ανιψιά, γεγονός που αρνήθηκαν οι συγγενείς του ηλικιωμένου, αλλά επιβεβαίωσαν αρκετοί μάρτυρες που κλήθηκαν να καταθέσουν.

patrisnews.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement