Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κατερινόπουλος: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον Καραϊβάζ και η συμβουλή στον Κουσουλό

Δημοσιεύθηκε

στις

Με λόγια καρδιάς μίλησε ο Θανάσης Κατερινόπουλος για τον Γιώργο Καραϊβάζ, με αφορμή το γεγονός ότι στις 9 Απριλίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη δολοφονία του δημοσιογράφου. Ο αστυνομικός συντάκτης έπεσε νεκρός σε δολοφονική ενέδρα που του έστησαν άγνωστοι δράστες, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, μέρα μεσημέρι.

O Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της αστυνομίας, μίλησε στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, στο Star για τον φίλο του. «Γνωριστήκαμε το 1997, κάναμε παρέα. Δεν του έδινα πληροφορίες που μπορεί κάποιοι να ισχυριστούν, γιατί υπηρετούσα και στην Αντιτρομοκρατική. Είχαμε ένα κοινό σημείο, είχαμε την ίδια αφετηρία στη ζωή, ζήσαμε παρόμοια παιδικά χρόνια με πάρα πολλά κοινά στοιχεία. Ήταν ένα έντιμο στοιχείο, ως άνθρωπος… Ήταν μία ψυχή κυριολεκτικά, ένας τύπος large…» είπε αρχικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ο ίδιος χαρακτήρισε «κεραυνό εν αιθρία», τον θάνατό του. Μίλησε για το πώς καθιέρωσαν τον όρο «φιλιππινέζες» και μετέφερε τα λόγια του δημοσιογράφου: «Εγώ φιλιππινέζες, τι τις θέλω; Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν. Να όμως, που κατέληξε εκεί που κατέληξε» είπε.

«Δεν ξέρω τι γίνεται από πλευράς ερευνών. Δεν θέλω να πιστέψω ότι έχουν σταματήσει οι έρευνες. Διαβλέπω τρομερές δυσκολίες, έτσι εκτιμώ. Είχε ένα κακό, ό,τι μάζευε το κράταγε για τον εαυτό του… αν κάποια απ’ αυτά που κράταγε για τον εαυτό του τα είχε κρατήσει κάπου, είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα ήταν στη φυλακή σήμερα» τόνισε και συμπλήρωσε: «Γιατί ο Γιώργος μπήκε στη μύτη του οργανωμένου εγκλήματος. Κατά τη δική μου εκτίμηση, που, δυστυχώς, εμπλέκονται και εγκληματίες του “λευκού κολάρου”, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον Πέτρο Κουσουλό, είπε: «Γι’ αυτό κύριε Κουσουλέ να προσέχεις λίγο, γιατί κι εσύ ανακατεύεσαι με κάτι τέτοια πράγματα. Χτυπάω ξύλο δηλαδή ή μάλλον καναπέ…». «Τι να σου κάνει και η ‘φιλιππινέζα…’» απάντησε ο δημοσιογράφος.

in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement