Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Βασίλης Λαμπρόπουλος-Που οφείλεται η μεταστροφή του Μάνου Δασκαλάκη

Published

on

Σε νέες αποκαλύψεις για το θρίλερ της Πάτρας και την αλλαγή στάσης του Μάνου Δασκαλάκη προχώρησε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, που είχε συνάντηση με τον πατερά των τριών αδικοχαμένων παιδιών

Τη μεταστροφή του Μάνου Δασκαλάκη από υπερασπιστή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε κατήγορο εξηγούν σε ένα βαθμό τα όσα αποκάλυψε στο MEGA ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος που είχε συνάντηση μαζί του.

Όπως εκμυστηρεύτηκε ο Μάνος Δασκαλάκης στον δημοσιογράφο, τον τελευταίο καιρό δυστυχώς συνειδητοποιεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πολλές άγνωστες πλευρές που ανατρέπουν την εικόνα και την άποψη που είχε για αυτή έως τώρα.

Η εμπιστοσύνη του σε αυτή και οι βεβαιότητές του σχετικά με το τι μπορεί και τι όχι να κάνει έχουν κλονιστεί.

Έβαλε μπράβους να με δείρουν
Ο Μάνος Δασκαλάκης αποκάλυψε ότι επιβεβαίωσε από το στενό περιβάλλον του ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έψαχνε μπράβους για να τον ξυλοκοπήσουν, κάτι για το οποίο μέχρι πρότινος, όπως είπε, δεν την είχε ικανή να το κάνει.

Επίσης, τόνισε ότι εντύπωση του προκαλεί και το γεγονός ότι παρά τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των παιδιών και τις βαριές κατηγορίες που τη βαραίνουν η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν μιλά με ανθρώπους τους περιβάλλοντος του ρωτά μόνο για το πού βρίσκεται ο Μάνος, τι κάνει και με ποιον είναι.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement