Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ολοκληρώθηκε η τρίωρη κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στην 18η Τακτική Ανακρίτρια

Published

on

«Δεν θα κάνω καμία δήλωση, τα είπαμε χθες» αρκέστηκε να πει ο Μάνος Δασκαλάκης εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας όπου κατέθετε για περισσότερες από τρεις ώρες. Το μόνο που ζήτησε ήταν να μάθει πού είναι η έξοδος.

Ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε για δεύτερη ημέρα στα δικαστήρια, αφού χθες δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία είναι ήδη προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό.

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας των τριών παιδιών άλλαξε τελείως τη στάση που τηρούσε έως πρότινος – στηρίζοντας την εν διαστάσει σύζυγό του – δήλωσε σοκαρισμένος για την εξέλιξη.

Υποστηρίζει πλέον πως θέλει να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης του, αλλά και για τους άλλους δύο θανάτους.

Την Τετάρτη – κρατώντας στα χέρια του την δικογραφία και την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου – ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωνε πως τα στοιχεία σε βάρος της είναι «αδιάσειστα».

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/koinonia/380700/oloklirose-tin-katathesi-tou-stin-anakritria-o-manos-daskalakis-vinteo

Ροή ειδήσεων

Advertisement