Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Α.Σ. Αστραπή και Α.Σ. Έκρηξη σε επίδειξη υπό το βλέμμα του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη!

Δημοσιεύθηκε

στις

Ακόμα μία σημαντική στιγμή για τους δύο κορυφαίους συλλόγους ταεκβοντο της Πάτρας. Το μεσημέρι της Παρασκευής (8/4) στο πλαίσιο του συνεδρίου για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό στο αθλητικό κέντρο “Δ. Τόφαλος” νεαροί αθλητές των δύο συλλόγων έκαναν επίδειξη του αθλήματος στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι αθλητές της Αστραπής και της Έκρηξης για ακόμα μία φορά έδειξαν το υψηλό επίπεδο που διαθέτουν και έκλεψαν την παράσταση καθώς ο Λευτέρης Αυγενάκης τους απένειμε κατενθουσιασμένος τα εύσημα χαιρετώντας έναν προς έναν τους μικρούς αθλητές του ταεκβοντο. Στο πλευρό του Υφυπουργού ήταν και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης που επίσης παρακολούθησε την επίδειξη και συνεχάρη με τη σειρά του τους αθλητές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου που τους συνόδευαν.

Α.Σ. Αστραπή και Α.Σ. Έκρηξη προετοιμάζονται πλέον πυρετωδώς για το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ το οποίο έρχεται για πρώτη φορά στην Πάτρα το διήμερο 14-15 Απριλίου και το παρών θα δώσουν αθλητές και των δύο συλλόγων.


Ροή ειδήσεων

Advertisement