Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΓΕΡΜΑΝΟΣ «G Click & Collect»: Παραγγέλνεις online και παραλαμβάνεις άμεσα από κατάστημα

Δημοσιεύθηκε

στις

Το μεγαλύτερο retail δίκτυο τεχνολογίας στην Ελλάδα με 263 καταστήματα

 

Να παραγγείλουν online το αγαπημένο τους προϊόν και να το παραλάβουν μέσα σε λίγα μόλις λεπτά από το κοντινότερό τους κατάστημα, μπορούν οι πελάτες του ΓΕΡΜΑΝΟΥ με το G Click & Collect. Με τη νέα υπηρεσία οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 11.000 προϊόντα τεχνολογίας αυτό που επιθυμούν και να το παραλάβουν άμεσα από ένα από τα 263 καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα.

 

«Στον ΓΕΡΜΑΝΟ ενώνουμε τον ψηφιακό με τον φυσικό κόσμο. Ανταποκρινόμαστε άμεσα και αποτελεσματικά στα θέλω των πελατών μας και τους δίνουμε αυτό που επιθυμούν: μια άριστη εμπειρία. Η νέα υπηρεσία “G Click & Collect” έρχεται να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες τους, δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές στον τρόπο που κάνουν τις αγορές τους και διευκολύνει την καθημερινότητά τους», δήλωσε ο κ. Κώστας Βούζας, Διευθυντής, BU Retail Ομίλου ΟΤΕ.

Μπαίνοντας στο www.germanos.gr ο πελάτης ενημερώνεται για το κόστος και τη διαθεσιμότητά του προϊόντος και μπορεί να το παραλάβει είτε στον χώρο του, είτε σε κάποιο κατάστημα. Με την ένδειξη «Διαθέσιμο Τώρα», το δεσμεύει αμέσως και το παραλαμβάνει από το κατάστημα που τον εξυπηρετεί. Έτσι δεν χρειάζεται να περιμένει την εταιρεία courier να φέρει την παραγγελία του ή να πληρώσει τα έξοδα μεταφοράς.

 

Smartphones, Tablets, Laptops, τηλεοράσεις, προϊόντα Smarthome & Διαδικτυακά, wearables & gadgets, gaming και αξεσουάρ είναι διαθέσιμα καθημερινά, όλο το 24ωρο, στο αναβαθμισμένο e-shop του ΓΕΡΜΑΝΟΥ, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Με μερικά μόνο κλικ, ο πελάτης παραγγέλνει με ασφάλεια, πληρώνει με όποιον τρόπο θέλει και παραλαμβάνει από τα επόμενα κιόλας λεπτά, από το κατάστημα που θέλει. Εναλλακτικά, μπορεί να δεσμεύσει την παραγγελία του για 5 ημέρες.

 

Διαθέσιμα σε κάθε περιοχή, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ αποτελούν τον απόλυτο προορισμό για προϊόντα τεχνολογίας, έτοιμα να εξυπηρετήσουν τους επισκέπτες τους.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement