Connect with us

Ελλάδα

Νέα Σμύρνη: Φρίκη για 10χρονη στα χέρια του πατέρα της – Ιατροδικαστής επιβεβαίωσε τη σεξουαλική κακοποίηση

Published

on

Την απόλυτη φρίκη ζούσε μια 10χρονη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, την οποία κακοποιούσε σεξουαλικά ο 47χρονος Ρουμάνος πατέρας της, ο οποίος συνελήφθη. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έγινε σχετική καταγγελία για τον αλλοδαπό στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, από πρόσωπο του περιβάλλοντός του, το οποίο γνώριζε τι ακριβώς συνέβαινε στο κοριτσάκι.

Την υπόθεση ανέλαβε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομόνοιας, που είναι εξειδικευμένο σε ανάλογες υποθέσεις και ακολούθησε η σύλληψη του Ρουμάνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις ίδιες πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το κοριτσάκι ανέφερε στους αστυνομικούς τα όσα του έκανε ο 47χρονος, ενώ έχει επιβεβαιωθεί από ιατροδικαστή η σεξουαλική κακοποίησή της. Παράλληλα, η 10χρονη είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματός της και εγκαύματα στα χέρια της.

Πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το Newsbeast ανέφεραν πως η μητέρα έχει εγκαταλείψει τη 10χρονη κόρη της και τον σύζυγό της. Το παιδί διαβιούσε στο ίδιο σπίτι με τον πατέρα του, ο οποίος φέρεται να ικανοποιούσε τα αρρωστημένα σεξουαλικά πάθη του στην ανήλικη και να την τιμωρεί με ξυλοδαρμό και με κάψιμο των χεριών στο «μάτι» της ηλεκτρικής κουζίνας, οπότε η κόρη του αντιστέκονταν.

Ροή ειδήσεων

Advertisement