Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σήμερα (11 π.μ.) στην Ευαγγελίστρια το «αντίο» στον Κ. Οικονόμου

Published

on

Συγκίνηση σκόρπισε στον εμπορικό κόσμο της Πάτρας και στην τοπική κοινωνία η απώλεια του γνωστού εμπόρου της Πάτρας, Κωνσταντίνου Γεωργ. Οικονόμου, σε ηλικία 77 ετών.

Ασχολήθηκε με το εμπόριο δερμάτινων ειδών και διατηρούσε μαζί με τη σύζυγό του, Σωτηρία, δύο καταστήματα με την επωνυμία «Chiara» στο κέντρο της Πάτρας. Απέκτησε έναν γιο, τον Γιώργο, τον οποίο και λάτρευε.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν μιλούν για έναν δραστήριο και αγαπητό έμπορο, ο οποίος άφησε τη δική του σφραγίδα όχι μόνον στην τοπική οικονομία αλλά και στον τομέα του αθλητισμού καθώς είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναχαϊκή επί προεδρίας Άρη Λουκόπουλου και ήταν ένθερμος υποστηρικτής της πατρινής κοκκινόμαυρης ομάδας δίνοντας δυναμικό «παρών» στα γήπεδα.

«ΑΝΗΣΥΧΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»

Συγκινητική ήταν η αναφορά του τέως προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ώρα Πατρών» Γιώργο Ρώρο, ο οποίος με μια συγκινητική ανάρτηση αποχαιρετά τον φίλο και γείτονα Κώστα Οικονόμου. «Ευγενής, χαμογελαστός, προσιτός. Ένας καλός Άνθρωπος. Ο Κώστας δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια. Δραστήριος, ανήσυχο πνεύμα ασχολήθηκε με το εμπόριο δερμάτινων ειδών και άνοιξε σειρά καταστημάτων στην πόλη που αγάπησε την Πάτρα. Με καταγωγή από το Καρπενήσι είχε την ευθύτητα και ειλικρίνεια των ορεσίβιων. Συμμετείχε με αγάπη και ανιδιοτέλεια στις κινήσεις ευάλωτων ομάδων. Φίλε Κώστα θα μας λείψεις από τον πρωινό καφέ της Κυριακής και από τις καθημερινές αναζητήσεις…»
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Η διοίκηση της Παναχαϊκής εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Κώστα Οικονόμου. Όπως ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση η διοίκηση της Παναχαϊκής, «ο Κώστας Οικονόμου δραστηριοποιήθηκε για πολλά χρόνια στην Παναχαϊκή ειδικά στις εποχές όπου η ομάδα μας συμμετείχε στην Α’ Εθνική. Συνεργάστηκε με πολλές σπουδαίες προσωπικότητες του παρελθόντος, προσφέροντας πολλά λόγω της μεγάλης αγάπης που είχε για την Παναχαϊκή. Καλή δύναμη και κουράγιο στους οικείους του αυτές τις δύσκολες ώρες. Καλό του ταξίδι…».
«ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΦΙΛΕ»
Ο πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής Κώστας Αποστολόπουλος μιλώντας στην «Γ» για τον εκλιπόντα εξέφρασε τη συγκίνησή του για την απώλεια ενός ανθρώπου με σημαντική αλλά αθόρυβη παρουσία. «Είχαμε μοιραστεί πολλές στιγμές στο Δ.Σ. της Παναχαϊκής, είχαμε συμμετάσχει σε πολλές αποστολές με την ομάδα στο εξωτερικό. Η αγάπη του για την Παναχαϊκή ήταν μεγάλη, όπως επίσης και η προσφορά του. Ήταν ένας άνθρωπος με το χαμόγελο, ηπίων τόνων και ήρεμη δύναμη. Φίλε Κώστα θα σε θυμόμαστε για πάντα», ανέφερε αποχαιρετώντας τον.
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ «ΑΝΤΙΟ»
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας και η ταφή του στο Β’ Κοιμητήριο Αγίου Μηνά στη Λεύκα στην Πάτρα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement