Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επίσκεψη Ζαχαράκη στα γραφεία της ΔΕΕΠ Αχαϊας

Ημερίδα για την  Κρουαζιέρα στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Εποικοδομητική συνάντηση με τον Πρόεδρο Αντώνη Κουνάβη , τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. και Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είχε νωρίτερα στα γραφεία της Οργάνωσης η Υφυπουργός Τουρισμού Κα. Σοφία Ζαχαράκη κατά τη διάρκεια επίσκεψής της.

Ο  κ. Κουνάβης αφού την καλωσόρισε της παρουσίασε τις προτεραιότητες – στόχους της Οργάνωσης , αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναπτυχθούν για την τουριστική αναβάθμιση της περιοχής προτείνοντας μεταξύ άλλων τη διοργάνωση ημερίδας για την προσέλκυση κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Πάτρας.

Η Κα. Ζαχαράκη στην αντιφώνησή της αφού εξέφρασε την έκπληξή της για τα νέα γραφεία και τη λειτουργικότητά τους υπογράμμισε ότι η Κυβέρνηση στοχεύει στην ανάδειξη της Δυτικής Ελλάδας ως προορισμού ιδιαιτέρων τουριστικών εμπειριών προσφέροντας στον επισκέπτη ποικιλία εναλλακτικών δραστηριοτήτων για όλο τον χρόνο και διαμορφώνοντας ένα ευρύ πλέγμα ποιοτικών προϊόντων που θα κάνουν την εμπειρία αυθεντική και μοναδική. Απαντώντας στην πρόταση του Προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνη Κουνάβη υπογράμμισε ότι το Υπουργείο Τουρισμού είναι θετικό και σύντομα θα δρομολογηθεί η διοργάνωση της ημερίδας.

Παρών στη συνάντηση ήταν ο Βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας , Πρόεδροι Τοπικών Οργανώσεων , Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας , Τομεάρχες και Εθελοντές.  


Ροή ειδήσεων

Advertisement