Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Κυνηγάει τη 4άδα η Μπέτις

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Τελικά μόνο… χαλαρό δεν ήταν το απόγευμα χθες για τη Σεβίλλη, η οποία παρότι κρατούσε το 2-1 (και το ταμείο μας) μέχρι το 90’, σκόραρε δυο φορές στις καθυστερήσεις, αφού πρώτα είχε δεχθεί την ισοφάριση. Πάμε για καλύτερα σήμερα, μιας και το πρόγραμμα είναι «γίγας» και οι επιλογές πολλές.

Μάθε τα πάντα για την εφαρμογη βετ365

Η σημερινή μας επιλογή θα έρθει από μια άλλη ομάδα της Σεβίλλης, τη Μπέτις, η οποία συνεχίζει τη «καταδίωξη» της πρώτης 4άδας και αγωνίζεται στη δύσκολη έδρα της Κάντιθ.

ΚΑΝΤΙΘ: Έπαιξε όσο χρειάστηκε κόντρα στη Βαλένθια τη περασμένη αγωνιστική ώστε να εξασφαλίσει ένα σημαντικό βαθμό, γνωρίζοντας πως ο αντίπαλός της είχε το μυαλό του στο Κύπελλο. Η ομάδα του Γκονθάλεθ είναι στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού και κάθε αγωνιστική μέχρι το φινάλε θα παίζει «τελικούς». Προσφάτως, η εικόνα της εντός έδρας είναι αρκετά καλή, με τελευταία ήττα αυτή από τη Σεβίλλη στις αρχές του Ιανουαρίου. Κόντρα στη Μπέτις το έργο της Κάντιθ θα είναι πολύ δύσκολο, όμως υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για βαθμό ή βαθμούς. Καρθελέν και Ακαπό είναι οι πιο σημαντικές απουσίες.

ΜΠΕΤΙΣ: Διέλυσε με 4-1 την Οσασούνα και η προσπάθεια κατάληψης μια εκ των 4άρων πρώτων θέσεων συνεχίζεται. Η Μπέτις κάνει μια πολύ καλή σεζόν και παρά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το Γιουρόπα, αν καταφέρει να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πελεγκρίνι θα γίνει… άγαλμα έξω από το γήπεδο. Η ομάδα από την Ανδαλουσία πηγαίνει στο Κάντιθ με στόχο να πάρει το πρώτο της τρίποντο μετά από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα μακριά από την έδρα της στη Λα Λίγκα, αλλά και τη 4η νίκη στα τελευταία 5 επίσημα ματς της γενικότερα. Ο Χιλιανός τεχνικός έχει κομβικές επιστροφές στο ρόστερ, ο κίπερ Ρούι Σίλβα είναι η νέα απώλεια.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν η Μπέτις θέλει να επιστέψει μετά από πολλά χρόνια στο Τσάμπιονς Λιγκ, οφείλει να εντείνει τις προσπάθειές της στα δύσκολα ματς. Η έδρα της Κάντιθ είναι καλή το τελευταίο διάστημα και παρότι οι γηπεδούχοι «καίγονται», η ομάδα της Σεβίλλης είναι πολύ ανώτερη σε όλες τις γραμμές. Αξία στο διπλό του 2.40 από τη Novibet.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ροή ειδήσεων

Advertisement