Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: «Χειροπέδες» για τους ληστές του ΟΠΑΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα ίχνη των δραστών που διέπραξαν την ένοπλη ληστεία, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην οδό Παναχαΐκού στην Πάτρα, το βράδυ της 17ης Μαρτίου 2022, έφθασαν οι αστυνομικοί.

Πρόκειται για δύο άνδρες, οι οποίοι έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους φορώντας μάσκες και με την απειλή όπλου από αυτούς, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή, το χρηματικό ποσό των 1.590 ευρώ. Μετά από έρευνες, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν, το πρωί της Παρασκευής στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δυο άνδρες, σε βάρος των οποίων είχε σχηματιστεί, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία. Από τον Ανακριτή Πατρών εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος των κατηγορουμένων, για το αδίκημα της ληστείας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και κρατούνται για να απολογηθούν ενώπιον του Ανακριτή.

Συγχαρητήρια της Ένωσης

Αστυνομικών στην Ασφάλεια

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας με αφορμή τις σημαντικές υποθέσεις που ανέδειξε η Ασφάλεια Πατρών αναφέρει τα εξής: «Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να συγχαρούμε τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και καθημερινά αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους, καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες στην καταστολή του εγκλήματος. Ειδικότερα τις τελευταίες ημέρες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πατρών κατάφεραν αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους να φθάσουν στα ίχνη δύο 30χρονων, οι οποίοι φέρονται να έχουν διαπράξει ένοπλες ληστείες σε πρακτορεία ΟΠΑΠ κατά τη διάρκεια των τελευταίων 7 μηνών και να τους συλλάβουν, ενώ οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω έναν 40χρονο άνδρα αλβανικής καταγωγής και μια 52χρονη Ελληνίδα να πωλούν μικροποσότητα κοκαΐνης, ενώ στην συνέχεια σε έρευνες σε δύο σπίτια, που σχετίζονται με τα άτομα και σε μια δίκυκλη μοτοσυκλέτα και κατάσχεσαν μισό (0,5 kg) κιλό κοκαΐνης και έξι και μισό (6,5 kg) κιλά χασίς».


Ροή ειδήσεων

Advertisement