Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Έκκληση για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Πάσχα πλησιάζει και είναι μια μοναδική ευκαιρία επιστροφής στην αλληλεγγύη, την αγάπη και την ελπίδα.

Το Δ.Σ. του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Κιβωτός της Αγάπης» σε ανακοίνωσή του καλεί τους Πατρινούς να στηρίξουν το ίδρυμα συνεισφέροντας με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος του Δ.Σ. της Κιβωτού, Κατερίνα Νικολάου επισημαίνει προς τον πατραϊκό λαό: «Γνωρίζοντας όλα αυτά τα χρόνια την αγάπη που έχετε προς τα παιδιά μας, αποδεικνύοντας την κάθε φορά με ποικίλους και ουσιαστικούς τρόπους, παίρνουμε το θάρρος και ζητάμε για άλλη μια φορά την βοήθεια σας, προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί, είτε χρηματικό ποσό είτε είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία έχουμε αυτή την περίοδο ιδιαίτερη ανάγκη.
Στο δύσκολο έργο της περίθαλψης των παιδιών μας, με δεδομένο ότι οι ανάγκες τους αυξάνονται συνεχώς και η οικονομική κρίση που πλήττει όλη την χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας έχει πλήξει φυσικά και την ΚΙΒΩΤΟ ΑΓΑΠΗΣ, είναι πολύ σημαντική η δική σας στήριξη, ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που συναντάμε καθημερινώς και να συνεχίσουμε ακατάπαυστα τις προσπάθειες μας για μία όσο το δυνατόν καλύτερη και αξιοπρεπή διαβίωση των τροφίμων μας».
Η λίστα από τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζεται το Ιδρυμα περιλαμβάνει τα εξής:
ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
-γάλα εβαπορέ
-γάλα σε σκόνη
-άνθος αραβοσίτου
-άνθος ορύζης
-κριθαράκι
-ντοματοπολτός
-ρύζι
-κοφτό μακαρονάκι
-τραχανάς
-χυλοπίτες
-κρέμες φαρίν λακτέ
-δημητριακά
-κιμάς
-γάλα για γαστροστομίες
ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
-χαρτί υγείας
-χαρτί κουζίνας
-σκόνη πλυντηρίου
-πάνες ακράτειας large & x-large (no 3 &4)
-αφρόλουτρα
-χλωρίνες
-υγρό για τα πιάτα
Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα, το Φως της Ανάστασης να φωτίσει τις ζωές όλων μας και να χαρίσει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement