Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Στο χέρι της Νάπολι το τρίποντο

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια από τις πιο «δυνατές» Κυριακές μέχρι το τέλος της σεζόν είναι η σημερινή, καθώς πέρα από πολύ ενδιαφέρουσες «μονομαχίες» σε όλα τα πρωταθλήματα, ξεχωρίζει το σπουδαίο ντέρμπι τίτλου στην Αγγλία, αλλά και η μάχη της ΑΕΚ με τον Άρη στα μέρη μας.

Μάθε τα πάντα για τις στοιχημαν προσφορές*

Στοιχηματικά, πάντως, θα πάμε στην Ιταλία. Μίλαν, Ίντερ και Νάπολι δίνουν μεγάλο αγώνα για τον τίτλο, σε μια συναρπαστική φετινή Σέριε Α’. Οι «παρτενοπέι» φιλοξενούν τη Φιορεντίνα στον Ιταλικό νότο και η νίκη είναι μονόδρομος.

ΝΑΠΟΛΙ: Η πολύ καλή τακτική που εφάρμοσε ο Σπαλέτι στο Μπέργκαμο κόντρα στην Αταλάντα απέδωσε καρπούς και η Νάπολι γύρισε με τους βαθμούς στη βάση της, έχοντας παράλληλα πολύ χρόνο να προετοιμαστεί για την επόμενη μάχη. Η Φιορεντίνα είναι ένας πολύ «ύπουλος» αντίπαλος, που αν υποτιμηθεί είναι δεδομένο πως θα «πληγώσει» τους Ναπολιτάνους στη μάχη του τίτλου. Το γήπεδο αναμένεται ακόμα μια φορά να είναι κατάμεστο και να βοηθήσει τους παίκτες σε ένα κρίσιμο τρίποντο. Τιμωρημένος ο Ανγκισά, πολύ δύσκολα θα προλάβει ο βασικός μπακ Ντι Λορέντσο.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Δεν έχει αφήσει τη προσπάθειά της για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, όμως για να το πετύχει αυτό χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους. Η απουσία του Βλάχοβιτς από την επίθεση είναι ένα θέμα για τους «βιόλα», οι οποίοι πάντως έχουν πάρει κάποια σημαντικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Ο Ιταλιάνο μελέτησε καλά τη Νάπολι μέσα στην εβδομάδα και πρώτος στόχος για τη Φιορεντίνα στο νότο θα είναι να κρατήσει τους αντιπάλους της μακριά από τα καρέ της και να ψάξει τη κόντρα. Τιμωρημένος ο χρήσιμος χαφ Τορέιρα, ενώ τραυματίες είναι οι Οντριοθόλα, Μποναβεντούρα και Νάστασιτς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Εδώ που έχουμε φτάσει, κάθε ματς για τη Νάπολι μέχρι το τέλος είναι ακόμα ένα βήμα προς το τίτλο. Όσο καλή και αν είναι η Φιορεντίνα, το μεγαλύτερο κίνητρο είναι με την έδρα και θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα, οι «παρτενοπέι» έχουν ότι χρειάζεται για να πάρουν τη νίκη. Στο 1.83 ο άσος στη Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος, αναλύσεις αγώνων & προσφορές* εγγραφής στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στο cleverbet.gr. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. 21+ Παίξε υπεύθυνα

Ροή ειδήσεων

Advertisement