Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Άγνωστο το μέλλον της ανακύκλωσης-Ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η οριστική παύση λειτουργίας του Κέντρου Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών στην Πάτρα από την Ανώνυμη Εταιρεία Ανακύκλωσης στο τέλος Ιουνίου στην περίπτωση που δεν ανανεωθεί σύμβαση,  θα σημάνει και το τέλος της ανακύκλωσης για την πόλη, η οποία βρίσκεται εδώ και χρόνια αρκετά πίσω σε σχέση με άλλες περιοχές της χώρας.

Το θέμα θα απασχολήσει τη μεθαυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων, στην οποία ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Νίκος Ασπράγκαθος θα ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο για τις τελευταίες εξελίξεις μετά και τις διευκρινίσεις που έδωσε η Εταιρεία.

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ

Άλλα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση είναι η παραχώρηση χώρου στην πλ. Παντοκράτορος για τοποθέτηση μαρμάρινης στήλης στη μνήμη του Νίκου Μπελογιάννη, η διεξαγωγή δημοπρασίας, για την παραχώρηση κοινοχρήστων χώρων

τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στα κοινόχρηστα τμήματα, εκτός προβολών στις

πλατείες, η έγκριση Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πατρέων και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αχαΐας, για την διενέργεια αρχαιολογικών ερευνών και εργασιών στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 10 με τίτλο «Παρακολούθηση και Εκτέλεση Αρχαιολογικών Εργασιών» της Πράξης «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Πάτρας», κ.α.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

Εξ άλλου αύριο στις 11.30 το πρωί συνεδριάζει και η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων, μέσω τηλεδιάσκεψης. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η οικονομική ενίσχυση ερασιτεχνικών αθλητικών συλλόγων με  20.650,00€, η έγκριση παράτασης έργων, κ.ά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement