Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Με το μυαλό στον τελικό η Βαλένθια

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Η Νάπολι «αυτοκτόνησε» χθες, περίπου το ίδιο έπαθε και η Μίλαν, με αποτέλεσμα οι δυο ομάδες να γίνουν εκ νέου αουτσάιντερ στη μάχη του καμπιονάτο με την Ίντερ. Σήμερα το πρόγραμμα έχει το μεγάλο ντέρμπι «αιωνίων» στο μπάσκετ, ενώ στο ποδόσφαιρο, τη παράσταση «κλέβει» η αναμέτρηση στη Λα Λίγκα.

Μάθε τα πάντα για το στοιχημα μπασκετ

Στην Ισπανία, λοιπόν και πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη, η Ράγιο Βαγιεκάνο υποδέχεται τη Βαλένθια, θέλοντας να πάρει μια μεγάλη «ανάσα» στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα, η κατάσταση και η θέση της Ράγιο στη βαθμολογία ολοένα και χειροτέρευε, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να βρίσκεται μόλις στο +5 από τον υποβιβασμό και να χρειάζεται βαθμούς στα ματς που μένουν για να σωθεί και μαθηματικά. Οι Μαδριλένοι έχουν μια ισχυρή έδρα και εκεί θα εστιάσουν. Υποδεχόμενοι τη Βαλένθια, θέλουν να αφήσουν πίσω τους το αρνητικό σερί και να επιστρέψουν στα τρίποντα. Τιμωρημένος ο κόουτς Ιραόλα, ενώ στην αποστολή δε θα είναι οι Κομεσάνια, Μερκελάνθ, Σάβελικ και ο Ρανταμέλ Φαλκάο.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Από τη στιγμή που προκρίθηκε στο τελικό του Κόπα ντελ Ρέι, όλοι στη Βαλένθια σκέφτονται αποκλειστικά αυτή τη στιγμή, που θα τους δώσει την ευκαιρία να επιστρέψουν στα τρόπαια μετά από πολλά χρόνια. Η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα δεν ήταν η ιδανική, όμως η χαλάρωση το τελευταίο διάστημα της έχει βγει σε καλό, μιας και «τρέχει» αήττητο σερί 6 επίσημων αγώνων. Ο Μπορδαλάς ανέφερε πως θα προσέξει πολύ όσους είναι από τραυματισμό, καθώς θέλει όλο το ρόστερ στις 23/4 κόντρα στη Μπέτις. Ενόψει Ράγιο, εκτός είναι οι Ντιακαμπί και Μόι Γκόμεθ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η σεζόν για τη Βαλένθια στο πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά κριθεί, μιας και η ομάδα δεν πάει για τίποτα. Αντίθετα, τέλος του μήνα έχει τον τελικό του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι «καίγονται» για βαθμούς, θα ψάξουν τη νίκη με οποιοδήποτε κόστος και θα τη πάρουν. Θα πάμε στον άσο του 2.30 από τον Stoiximan.

Στοιχηματικές εταιρείες και προσφορές* εγγραφής στο arxondasbet.com, με δωρεάν προγνωστικά του διάσημου Άρχοντα από το 2000. (21+ Παίξε υπεύθυνα *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement