Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Θάνατος Τζωρτζίνας:«Καμία ουσία δεν έχει χορηγηθεί από τα νοσοκομεία της Πάτρας»

Published

on

Mε καταθέσεις από νοσηλευτές του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων συνεχίστηκε χθες η διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας στο πλαίσιο της κύριας ανάκρισης που διενεργείται από την 18η Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών.

Νοσηλευτές που είχαν βάρδια κατά την περίοδο της νοσηλείας της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη κατέθεσαν για τα όσα συνέβαιναν στο Καραμανδάνειο εστιάζοντας κυρίως στην στάση της μητέρας.

Μεθαύριο Πέμπτη θα καταθέσουν μέλη του επιστημονικού προσωπικού, τα οποία κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή ανάμεσά τους και ο γιατρός που κατάφερε μετά από 55 λεπτά καρδιοαναπνευστικής αναζωογόννησης να την φέρει πίσω στη ζωή.

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης σε χθεσινές δηλώσεις του ανέφερε πως μετά την κατάθεση του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέα Ηλιάδη την περασμένη Παρασκευή καταθέτουν στην Ανακρίτρια νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό από το Καραμανδάνειο.

Μάλιστα, επανέλαβε πως «το Υπουργείο Υγείας στηρίζει απόλυτα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τις έως τώρα ενέργειες που έχουν κάνει» και ξεκαθάρισε πως «ούτε η κεταμίνη ούτε άλλες ουσίες δεν έχουν χορηγηθεί στην 9χρονη από τους γιατρούς των νοσοκομείων της Πάτρας».

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Α. ΗΛΙΑΔΗ

Αίσθηση προκάλεσε η χθεσινή ανάρτηση του κ. Ηλιάδη, ο οποίος αφιέρωσε τους στίχους του Γιάννη Ρίτσου στα τρία αγγελούδια που δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν…
«Κοιμήσου να μεγαλώσεις γρήγορα έχεις πολύ δρόμο ακόμα μας συμβουλεύει ο μεγάλος μας ποιητής. Είναι το ποίημα της απόλυτης πατρικής στοργής, έχοντας αποδοθεί με τον μέγιστο λυρισμό. Σαν οι χτύποι της καρδιάς του πατέρα να αντανακλώνται σε λέξεις και εικόνες. Είναι το «Πρωινό άστρο» του Γιάννη Ρίτσου», έγραψε με νόημα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement