Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Σκληρό «καρύδι» η Βιγιαρεάλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Αυτή είναι η εβδομάδα που θα μάθουμε τις τέσσερις ομάδες που θα συνεχίσουν στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος και αυτό θα γίνει στο επόμενο τριήμερο. Ξεκινώντας από το Τσάμπιονς Λιγκ, Βιγιαρεάλ και Ρεάλ θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το προβάδισμα που πήραν από τα πρώτα παιχνίδια απέναντι σε Μπάγερν και Τσέλσι αντίστοιχα.

Μάθε τα πάντα για την stoiximan εφαρμογή

Πιο συγκεκριμένα, πάντως, θα ασχοληθούμε με τη «μάχη» του Μονάχου, εκεί όπου η Μπάγερν έχει το πολύ δύσκολο έργο να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 απέναντι στη «διψασμένη» Βιγιαρεάλ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Συνεχίζει να προβληματίζει με την εικόνα της η Μπάγερν το τελευταίο διάστημα, μιας και παρότι κέρδισε την Άουγκσμπουργκ με 1-0 για το πρωτάθλημα, δε δείχνει τη γνωστή της διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο. Η ήττα με 1-0 στο Βιγιαρεάλ δε θα είναι εύκολο να ανατραπεί αν δεν αλλάξει ριζικά το τρόπο παιχνιδιού της, κάτι που ξέρει καλά ο Νάγκελσμαν. Οι Βαυαροί με μοναδική εξαίρεση τη ρεβάνς με τη Σάλτσμπουργκ, τον τελευταίο μήνα πάντα είχαν αδύναμα σημεία στο παιχνίδι τους. Η απουσία του στόπερ Ζίλε προστέθηκε στις γνωστές των Τολισό, Σαρ και Τσούπο-Μότινγκ.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Με μοναδική σκέψη τη ρεβάνς στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν, η Βιγιαρεάλ με πολλές αλλαγές κράτησε στο 1-1 τη Μπιλμπάο στο πρωτάθλημα πριν μερικές ημέρες, δείχνοντας έτοιμη για τη μεγάλη αναμέτρηση. Ο Έμερι θέλει να γράψει ιστορία με το σύλλογο και να γίνει ο πρώτος τεχνικός που οδηγεί στα ημιτελικά  μια ομάδα που κατέκτησε το Γιουρόπα και μπήκε από το «παράθυρο» στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα «κίτρινα υποβρύχια» έχουν μελετήσει καλά τους αντιπάλους τους και θα κυνηγήσουν ένα γκολ στη κόντρα. Εκτός οι γνωστοί Ντιά και Αλμπέρτο Μορένο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Βαυαροί θα επιχειρήσουν να μπουν στο ματς όπως με τη Σάλτσμπουργκ, όμως η Βιγιαρεάλ δεν έχει καμία σχέση με την… αφέλεια των Αυστριακών. Θα βρει χώρους και μπορεί να σκοράρει τουλάχιστον μια φορά. Στο 1.75 το γκολ-γκολ στον Stoiximan.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Ροή ειδήσεων

Advertisement