Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Βράζει… με Πράνταλο ο Δαβουρλής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δαβουρλής είναι αλήθεια ότι δεν μας έχει συνηθίσει να βγάζει ανακοινώσεις για τις διαιτησίες και μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη όταν μετά από τριάντα χρόνια η διοίκηση τοποθετήθηκε κατά του ρέφερι Γιάννη Πράνταλου που διηύθυνε το εκτός έδρας ματς με την Δόξας Νιφορϊκων για τα μπαράζ παραμονής.

«Στα λίγα χρόνια που υπάρχουμε σαν ομάδα – φέτος κλείνουμε τα τριάντα- είναι η πρώτη φορά που βγάζουμε ανακοίνωση για την διαιτησία.

Το διαιτητικό λάθος είναι μέσα στο παιχνίδι που μπορεί να ευνοήσει κάποια ομάδα ή να την αδικήσει. Εμάς  φέτος δυστυχώς μας έχει αδικήσει και όχι μόνο σε ένα παιχνίδι όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο  Κύριος Πράνταλος που ήταν διαιτητής στο εκτός έδρας παιχνίδι μας με την Δόξα Νιφορεϊκων δεν έκανε μόνο  λάθη, ήτανε απλά «κότα».

Η διαιτησία είναι παράγωγο του επιπέδου του ποδοσφαίρου μας αλλά αν ο κύριος Πράνταλος δεν μπορεί ν’ ανταπεξέλθει και αν δεν τιμωρηθεί δεν θα γίνει καλύτερος διαιτητής. Η φιλοξενία της ομάδας των Νιφορεικων ήταν άψογη, η έδρα δεν ήταν αυτή του «χωριού» και αξίζει να επιβραβεύσουμε γι’ αυτό τους ανθρώπους της.

Το βίντεο του αγώνα δείχνει ξεκάθαρα τα πολλά διαιτητικά του λάθη  και για τις δύο ομάδες όμως τα ποιο σοβαρά ήταν για τον δικό μας σύλλογο με τον κύριο Πράνταλο να «κλείνει» τα μάτια σε δύο καθαρές ανατροπές για πέναλτι όταν το σκορ ήταν (0-1) υπέρ μας.

Το χειρότερο απ’ όλα όμως ήταν όταν κατά την διάρκεια του αγώνα ο τερματοφύλακας των Νιφορεϊκων έβρισε (δις) παράγοντα της ομάδας μας εκτός αγωνιστικού χώρου που  διαμαρτυρόταν και ο Πράνταλος που τον άκουσε γιατί ήταν σχεδόν δίπλα κοίταξε να δει σε ποιον το λέει μην τιμωρώντας τον κάνοντας γι’ ακόμα μια φορά την κότα και συνέχισε το παιχνίδι του.

Ο Δαβουρλής φέτος δεν έχει αντιμετωπιστεί από τους διαιτητές ισότιμα  και το ότι δεν «φωνάζουμε» ίσως κάποιοι το εκλαμβάνουν ως αδυναμία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΖΗΤΆΕΙ Ο ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ 

 

Ερασιτεχνικό

Τέλος Σεπτέμβρη η σέντρα της Α’ Κατηγορίας

Δημοσιεύθηκε

στις

 Πραγματοποιήθηκε το συμβούλιο της Ενωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων της Αχαΐας όπου πήρε αποφάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2022-2023).

Η Α’ Κατηγορία θα ξεκινήσει στις 24-25/9 εκτός και προκύψουν εκλογές και υπάρχει μετάθεση κατά μια εβδομάδα.

Η Β’ Κατηγορία θα ξεκινήσει στις 1-2/10, ενώ όσον αφορά την Γ’ Κατηγορία απόφαση θα ληφθεί μετά τις δηλώσεις συμμετοχών με πιθανότερη ημερομηνία η 8/10.

 

Μέσα Οκτωβρίου το Κύπελλο

 Η καταλυτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων για τις ομάδες της Α’ Κατηγορίας για τον θεσμό του Κυπέλλου θα είναι 1η Αυγούστου και για τις υπόλοιπες κατηγορίες στις 5/8 όπου και θα είναι η λήξη των συμμετοχών

Καμία αύξηση στα παράβολα

Τα παράβολα συμμετοχής και στις τρεις κατηγορίες, παραμένουν ίδια κάτι φυσικά που θα χαροποιήσει όλες τις ομάδες. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η απόφαση αυτή την Ενωσης πρέπει να εκτιμηθεί καθώς αντιλαμβάνεται ότι οι καιροί είναι αρκετά δύσκολοι

ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

Από την άλλη όμως θα έχουμε μια αύξηση σε ότι αφορά την χρήση των Ενωσιακών γηπέδων. Δυστυχώς η Ενωση εδώ πήρε αυτή την απόφαση λόγω του ότι το ρεύμα έχει μεγάλη αύξηση.

Οπότε ο τιμοκατάλογος για την χρήση του γηπέδου για την προπόνηση από 6 ευρώ πηγαίνει στα 8 ευρώ. Για το τον αγώνα από τα 20 ευρώ που ήταν μέχρι σήμερα πηγαίνει στα 25 ευρώ.

Αναλυτικά:

1) ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ
H έναρξη των πρωταθλημάτων με τη συμμετοχή των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου2022.

Το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η έναρξη των πρωταθλημάτων με τη συμμετοχή των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή στη Β’ κατηγορία και το Σαββατοκύριακο 1-2 Οκτωβρίου 2022 ή 8-9 Οκτωβρίου 2022 (ανάλογα με τον αριθμό ομάδων) στη Γ’ Ερασιτεχνική κατηγορία.

2) ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Τα σωματεία της Γ’ Εθνικής και Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας συμμετέχουν υποχρεωτικά στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων.
Τα σωματεία της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας συμμετέχουν προαιρετικά στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων.
Τα ερασιτεχνικά σωματεία των ΠΑΕ συμμετέχουν προαιρετικά στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων.

3) ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων και στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022.
Οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και στο Κύπελλο Ερασιτεχνικών Ομάδων θα πρέπει να κατατεθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022.
Με τη δήλωση συμμετοχής οφείλουν οι ομάδες να εξοφλήσουν όλες τις οικονομικές τους εκκρεμότητες προς την ΕΠΣΑ, από οποιαδήποτε αιτία (ποινές, παράβολα, γήπεδα κλπ.)

4) ΠΑΡΑΒΟΛΑ
Αποφασίστηκαν τα παρακάτω παράβολα συμμετοχής:
Παράβολο των σωματείων της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας 240,00 ευρώ.
Παράβολο των σωματείων της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας 190,00 ευρώ.
Παράβολο των σωματείων της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας 120,00 ευρώ.
Παράβολο των σωματείων για το Κύπελλο Ερασιτεχνών 50,00 ευρώ.

5) ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
Αποφασίστηκε οι προπονητές των σωματείων της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, να είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA B (και άνω) και ταυτότητας UEFA τριετούς διάρκειας σε ισχύ, να είναι μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας ή άλλου Συνδέσμου και θα κατέχουν Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή το οποίο θα εκδίδει η ΕΠΣA.

Οι βοηθοί προπονητών, οι προπονητές φυσικής κατάστασης και οι προπονητές τερματοφυλάκων των σωματείων της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, ήτοι να είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA C (και άνω) και ταυτότητας UEFA τριετούς διάρκειας σε ισχύ, να είναι μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας ή άλλου Συνδέσμου και θα κατέχουν Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή το οποίο θα εκδίδει η ΕΠΣA.

Οι προπονητές των σωματείων της Β’ και της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, ήτοι να είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA C (και άνω) και ταυτότητας UEFA τριετούς διάρκειας σε ισχύ, να είναι μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας ή άλλου Συνδέσμου και θα κατέχουν Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή το οποίο θα εκδίδει η ΕΠΣA.
Οι προπονητές των σωματείων που δηλώνουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα Υποδομών, θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρούν τις προϋποθέσεις που ορίζονται στον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, ήτοι να είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA C (και άνω) και ταυτότητας UEFA τριετούς διάρκειας σε ισχύ, να είναι μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Αχαΐας ή άλλου Συνδέσμου και θα κατέχουν Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή το οποίο θα εκδίδει η ΕΠΣA.

Τα δικαιολογητικά και το παράβολο για την έκδοση του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή το οποίο εκδίδει η ΕΠΣA για τους προπονητές, βοηθούς προπονητών, προπονητές φυσικής κατάστασης και τερματοφυλάκων θα κατατεθούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ 10 ημέρες πριν την έναρξη των αντίστοιχων πρωταθλημάτων.

6) ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΝΩΣΙΑΚΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ
Αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
Προπόνηση των σωματείων της Α’ – Β’ και Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας 8 ευρώ (μισό γήπεδο).
Προπόνηση των σωματείων της Α’ – Β’ και Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας 16 ευρώ (ολόκληρο γήπεδο).
Προπόνηση των σωματείων της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και των Κ-19, Κ-17 των ΠΑΕ 30 ευρώ (15ευρώ μισό γήπεδο).
Αγώνας χωρίς χρήση φωτισμού των σωματείων της Α’ – Β’ και Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας 25 ευρώ.
Αγώνας με χρήση φωτισμού των σωματείων της Α’ – Β’ και Γ΄ Ερασιτεχνικής κατηγορίας 50 ευρώ.
Αγώνας χωρίς χρήση φωτισμού των σωματείων της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και των Κ-19, Κ-17 των ΠΑΕ 100 ευρώ.

Περισσότερα

Ερασιτεχνικό

ΑΡΟΗ: Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Τα μέλη του Δ.Σ. της Αρόης επισκέφτηκαν τον αντιδήμαρχο παιδείας και αθλητισμού Τάκη Πετρόπουλο με θέμα συζήτησης την κατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και λοιπών χώρων στην ευρύτερη περιοχή της Αρόης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αρόης: «Σας γνωρίζουμε ότι τα μέλη του Δ.Σ. του ομίλου μας, ο πρόεδρος Κατσιφάρας Αλέξανδρος, ο Γενικός Γραμματέας Καραγιάννης Νικόλαος, ο Ταμίας Δρούκας Βασίλειος και το μέλος του ομίλου και Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρόης Ρένα Σκαρλάτου, είχαν συνάντηση με τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού Παναγιώτη Πετρόπουλο με θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο της κατασκευής του γηπέδου ποδοσφαίρου και λοιπών χώρων στην ευρύτερη περιοχή της Αρόης.

Ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Πετρόπουλος έπειτα από λεπτομερή ενημέρωση των μελών του Δ.Σ., δεσμεύτηκε να βοηθήσει με τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την κατασκευή του γηπέδου και λοιπών χώρων.

Το συγκεκριμένο έργο θα αυξήσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων ευρύτερα της Αρόης».

Περισσότερα

Ερασιτεχνικό

Την Παρασκευή η Γ.Σ. του Ατρόμητου Πατρών

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Την προσεχή Παρασκευή (8 μ.μ.) στα γραφεία του Ατρόμητου Πατρών θα τελεστεί η Γ.Σ. του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των πορτοκαλί: «Την Παρασκευή 8/7 και ώρα 8:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του συλλόγου μας στα γραφεία της ομάδας μας Ανθείας και Κριεζή 1 με θέματα:

1.Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός.

2.Αλλαγή τρόπου λειτουργίας σχολής ποδοσφαίρου Ατρόμητου Πατρών.

3.Εγγραφή νέων μελών.

Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη για το μέλλον του συλλόγου!».

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα