Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Βράζει… με Πράνταλο ο Δαβουρλής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δαβουρλής είναι αλήθεια ότι δεν μας έχει συνηθίσει να βγάζει ανακοινώσεις για τις διαιτησίες και μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη όταν μετά από τριάντα χρόνια η διοίκηση τοποθετήθηκε κατά του ρέφερι Γιάννη Πράνταλου που διηύθυνε το εκτός έδρας ματς με την Δόξας Νιφορϊκων για τα μπαράζ παραμονής.

«Στα λίγα χρόνια που υπάρχουμε σαν ομάδα – φέτος κλείνουμε τα τριάντα- είναι η πρώτη φορά που βγάζουμε ανακοίνωση για την διαιτησία.

Το διαιτητικό λάθος είναι μέσα στο παιχνίδι που μπορεί να ευνοήσει κάποια ομάδα ή να την αδικήσει. Εμάς  φέτος δυστυχώς μας έχει αδικήσει και όχι μόνο σε ένα παιχνίδι όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο  Κύριος Πράνταλος που ήταν διαιτητής στο εκτός έδρας παιχνίδι μας με την Δόξα Νιφορεϊκων δεν έκανε μόνο  λάθη, ήτανε απλά «κότα».

Η διαιτησία είναι παράγωγο του επιπέδου του ποδοσφαίρου μας αλλά αν ο κύριος Πράνταλος δεν μπορεί ν’ ανταπεξέλθει και αν δεν τιμωρηθεί δεν θα γίνει καλύτερος διαιτητής. Η φιλοξενία της ομάδας των Νιφορεικων ήταν άψογη, η έδρα δεν ήταν αυτή του «χωριού» και αξίζει να επιβραβεύσουμε γι’ αυτό τους ανθρώπους της.

Το βίντεο του αγώνα δείχνει ξεκάθαρα τα πολλά διαιτητικά του λάθη  και για τις δύο ομάδες όμως τα ποιο σοβαρά ήταν για τον δικό μας σύλλογο με τον κύριο Πράνταλο να «κλείνει» τα μάτια σε δύο καθαρές ανατροπές για πέναλτι όταν το σκορ ήταν (0-1) υπέρ μας.

Το χειρότερο απ’ όλα όμως ήταν όταν κατά την διάρκεια του αγώνα ο τερματοφύλακας των Νιφορεϊκων έβρισε (δις) παράγοντα της ομάδας μας εκτός αγωνιστικού χώρου που  διαμαρτυρόταν και ο Πράνταλος που τον άκουσε γιατί ήταν σχεδόν δίπλα κοίταξε να δει σε ποιον το λέει μην τιμωρώντας τον κάνοντας γι’ ακόμα μια φορά την κότα και συνέχισε το παιχνίδι του.

Ο Δαβουρλής φέτος δεν έχει αντιμετωπιστεί από τους διαιτητές ισότιμα  και το ότι δεν «φωνάζουμε» ίσως κάποιοι το εκλαμβάνουν ως αδυναμία».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΖΗΤΆΕΙ Ο ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement