Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Τα προβλήματα είναι κοινά» δηλώνει στη «Γ» ο Γιώργος Μουτούσης

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα ηνία της προεδρίας για τέταρτη συνεχή θητεία αναλαμβάνει ο Γιώργος Μουτούσης μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες στον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αχαΐας.

Προχθές συνεδρίασε για πρώτη φορά το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο και ομόφωνα αποφάσισε να επανεκλέξει πρόεδρο τον Γιώργο Μουτούση, εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του.
«Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα προσωπικά να εκλέγομαι για τέταρτη θητεία πρόεδρος και μάλιστα για δεύτερη φορά ομόφωνα από όλους τους εκπροσώπους των παρατάξεων στο Διοικητικό Συμβούλιο. Αυτό δείχνει πως έχει αξιολογηθεί η προσπάθεια που καταβάλλουμε σε ενωτικό πνεύμα, χωρίς διαχωρισμούς και κομματικές γραμμές γιατί τα προβλήματα είναι κοινά και δεν μας χωρίζει τίποτα» δήλωσε στην «Γ» ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Γιώργος Μουτούσης.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Σ. Αχαΐας, μετά τη συγκρότησή του σε σώμα, στις 11-4-2022, οι Εκπρόσωποι της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, τα μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής και του 12ου Περιφερειακού Πειθαρχικού Συμβουλίου, που προήλθαν από τις αρχαιρεσίες στις 3 Απριλίου 2022, έχουν ως ακολούθως :
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πρόεδρος: Μουτούσης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Παπαναγιώτου Κωνσταντίνος
Γενικός Γραμματέας: Καρατζάς Σπυρίδων
Ταμίας: Παπαχριστόπουλος Γεώργιος
Ειδικός Γραμματέας: Αλεξοπούλου Μαρία (Μιράντα)
Μέλη: Δεληβάνη Νάταλη Δέσποινα, Κοσκινάς Νικόλαος, Τσιτσάρα Μαρία (Μάρω), Γκίκας Ιωάννης, Γρηγόρης Ηλίας, Δενδρινού Βασιλική Ανδριάννα.
Εκπρόσωποι για την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία εξελέγησαν οι:
Μητρόπουλος Ανδρέας, Παπαπαναγιώτου Κωνσταντίνος, Δροσόπουλος Βασίλειος.
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι: Αδαμοπούλου Μαρία, Κανελλάκης Αριστείδης, Ασημακοπούλου – Τζερεμέ Βασιλική.
Για το 12ο Περιφερειακό Πειθαρχικό Συμβούλιο Οδοντιάτρων εξελέγησαν οι: Μπονάνος Χαράλαμπος, Αντωνάτου Ασπασία, Ορφανός Σωτήριος από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αχαΐας, Τζανετάτου Ευτυχία από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κεφαλληνίας, Τσαούσης Διονύσιος και Παπανικολάου Νικόλαος από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ηλείας.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement