Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επίσκεψη του Υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα 

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7:30 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης θα επισκεφθεί αυτή την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 στις 7:30 το απόγευμα τα γραφεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στη Δ.Ε.Ε.Π. και ο κ. Υπουργός ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκληση της Οργάνωσης και θα μιλήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων στα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , τους Τομεάρχες , Εθελοντές κ.α.

Παρόντες στην εκδήλωση διαλόγου θα είναι ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης , οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης , πρώην Βουλευτές – Πολιτευτές , Περιφερειακοί , Δημοτικοί Σύμβουλοι , εκπρόσωποι Επιστημονικών Φορέων και Παραγωγικών Τάξεων κ.α.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης θα παρουσιάσει σε έναν από τους κορυφαίους Υπουργούς της Κυβέρνησης τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Δ.Ε.Ε.Π. σε ολόκληρο τον Νομό καθώς και την ανάδειξη του Κυβερνητικού Έργου.

Θα ακολουθήσει ομιλία του Υπουργού Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη ο οποίος θα αναφερθεί στο μεταρρυθμιστικό έργο της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας υπό την Ηγεσία και τη σταθερή καθοδήγηση του Πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη που κατάφερε να δικαιώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και παράλληλα να προχωρήσει σε σημαντικές μεταρρυθμίσεις που πήγαν την Ελλάδα αρκετά βήματα μπροστά. Μια Κυβέρνηση που πορεύεται με υπευθυνότητα , με μέτρο , με νηφαλιότητα και πνεύμα συνεννόησης και οδηγεί τις δυνάμεις του λαϊκισμού και του διχασμού εκεί που πρέπει να ανήκουν , στο περιθώριο.



    


Ροή ειδήσεων

Advertisement