Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Έχει μετανιώσει που δολοφόνησε την Καρολάιν» λέει ο δικηγόρος του

Δημοσιεύθηκε

στις

Ως συνήγοροι πρέπει να αναδείξουμε τα γεγονότα» επεσήμανε το πρωί της Πέμπτης (14/4) ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης αναφερόμενος στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της Καρολάιν.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αποδέχεται την πράξη του, ότι δολοφόνησε την γυναίκα του Καρολάιν και έχει μετανιώσει» τόνισε ο συνήγορός του μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Με το πέρασμα του χρόνου ήρθε και η συνειδητοποίηση της πράξης» διευκρίνισε.

«Ο δικαστής θα αποφασίσει αν προκύπτει έγκλημα εν βρασμώ ψυχικής ορμής» σημείωσε ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Σκοπός του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου είναι να δείξει ότι δεν το είχε προσχεδιάσει και ότι δεν είχε κίνητρο»

Εξηγώντας τι σημαίνει ότι το έγκλημα τελέστηκε εν βρασμώ, ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης ανέφερε ότι μετράνε τα γεγονότα εκείνης της ημέρας ή και της προηγούμενης. Σκοπός του εντολέα του είναι να δείξει ότι δεν το είχε προσχεδιάσει και ότι δεν είχε κίνητρο.

Μάλιστα, σημείωσε ότι ο ισχυρισμός πως υπήρχε προσχεδιασμός δεν ισχύει απόλυτα, καθώς αποδείχθηκε ότι η Καρολάιν εκείνη τη στιγμή είχε ανεβασμένους παλμούς, άρα υπήρχε κίνηση.

Ο δικηγόρος κ. Καπερνάρος από την πλευρά του επίσης μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχολίασε ότι ο Μπάμπης δεν βοηθά με τη συμπεριφορά του και ο συνήγορός του έχει πολύ δύσκολη δουλειά να κάνει.

«Η όλη συμπεριφορά μετά το έγκλημα και το γεγονός ότι έπαιζε θέατρο θα του κοστίσει», εκτίμησε.

Ροή ειδήσεων

Advertisement