Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Γυμνό» το Καραμανδάνειο-Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για τα προβλήματα του παιδιατρικού νοσοκομείου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ψήφισμα για το Καραμανδάνειο, μετά και την πρόσφατη κινητοποίηση για την απογύμνωση των τμημάτων του παιδιατρικού νοσοκομείου, εξέδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων, ζητώντας να προχωρήσουν άμεσα τα εξής:

Να λυθεί άμεσα το πρόβλημα υποστελέχωσης του Αναισθησιολογικού, με κατεπείγουσες διαδικασίες μόνιμων προσλήψεων και όχι εμβαλωματικές μετακινήσεις.
-Να προχωρήσουν προσλήψεις σε Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να καλυφθούν όλα τα οργανικά κενά και να επιστρέψουν οι κλινικές στην ομαλή τους λειτουργία.
-Άμεση πρόσληψη Ακτινοφυσικού και εγκατάσταση Μαγνητικού Τομογράφου.
-Η 6η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας, να προχωρήσουν στην άμεση οικονομική στήριξη του Νοσοκομείου.
-Να διασφαλιστεί η συνέχιση της ασφαλούς λειτουργίας του Νοσοκομείου, η συνέχιση της απρόσκοπτής παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.
Σε περίπτωση που οι δεσμεύσεις που δόθηκαν στους πολίτες της Δυτ. Ελλάδας από το Υπουργείο Υγείας δεν υλοποιηθούν, δηλαδή άμεσα προσλήψεις τουλάχιστον δύο μόνιμων Αναισθησιολόγων, τότε θα συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο προκειμένου να αποφασίσει για τις ενέργειες αυτές που θα συμβάλλουν στην λύση του σοβαρού και ευαίσθητου αυτού ζητήματος του μοναδικού Νοσοκομείου Παίδων στην

Ροή ειδήσεων

Advertisement