Connect with us

Συνεργασίες

Πού θα βρούμε τη μεγαλύτερη ποικιλία βιολογικών προϊόντων;

Στο νέο κατάστημα «Βιολογικό Χωριό» στην Πάτρα

Published

on

 

 

Το Βιολογικό Χωριό, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, πιστή στο πλάνο διαρκούς ανάπτυξης του Δικτύου της, εγκαινίασε το πρώτο της κατάστημα εκτός Αττικής και συγκεκριμένα στην πόλη της Πάτρας

Το νέο κατάστημα, που άνοιξε τις πόρτες του τη Δευτέρα 11 Απριλίου, αποτελεί το 24ο του Βιολογικού Χωριού. Στα 150 τετραγωνικά μέτρα του καταστήματος, στο κέντρο της πόλης, θα βρείτε περισσότερα από 6.500 πιστοποιημένα προϊόντα, υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Το νέο κατάστημα μας εισάγει στη φιλοσοφία της «βιολογικής ζωής» διαθέτοντας, σ΄ ένα χώρο σύγχρονης αισθητικής με μοναδική διαρρύθμιση, ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως Φρούτα, Λαχανικά, Πρωινό, Αρτοσκευάσματα, Βιολογικά κρέατα, Γαλακτοκομικά, Vegan, Gluten Free, αλλά και προϊόντα Διεθνούς κουζίνας. Και δεν μένει μόνο εκεί, καθώς στο κατάστημα περιλαμβάνονται είδη Παντοπωλείου, Snacks, Παιδικά & Βρεφικά είδη, Συμπληρώματα Διατροφής, Κάβα, Οικολογικά προϊόντα για το σπίτι, αλλά και Καλλυντικά, μετατρέποντας κάθε μας αγορά σε εμπειρία και καλώντας μας όλους να το επισκεφθούμε και να υιοθετήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

 

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης του Βιολογικού Χωριού, Δημήτριος Κρομμύδας, δήλωσε σχετικά: «Στο Βιολογικό Χωριό στοχεύουμε διαρκώς στην εξέλιξη και ανάπτυξη του Δικτύου μας, ώστε να βρισκόμαστε δίπλα στους καταναλωτές μας με ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης βιολογικών και οικολογικών προϊόντων. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που εγκαινιάζουμε το πρώτο μας κατάστημα εκτός Αττικής ξεκινώντας από την πόλη της Πάτρας. Σας περιμένουμε όλους για να γνωρίσουμε μαζί έναν πιο υγιεινό και «βιολογικό» τρόπο ζωής.» 

Στοιχεία Καταστήματος

  • Διεύθυνση: Κορίνθου 221-223, Πάτρα ΤΚ: 262 21
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610220900 
  • Χάρτης

H εταιρία απαριθμεί πλέον 24 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα καλύπτοντας γεωγραφικά ακόμη περισσότερα σημεία πώλησης

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε στο Instagram @biologikoxorio, Facebook Βιολογικό Χωριό, καθώς και το κανάλι της εταιρείας στο ΥouTube, Biologiko Xorio ή επισκεφτείτε το site www.biologikoxorio.gr για να ανακαλύψετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων.

#biologikoxorio

 

Λίγα Λόγια για το Βιολογικό Χωριό

Tο Βιολογικό Χωριό είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική αλυσίδα βιολογικών προϊόντων. Από το 2008 παρακολουθεί τις νέες τάσεις και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, αποτελώντας την πρώτη τους επιλογή για υγιεινή και ποιοτική διατροφή. Φροντίζει να εξασφαλίζει τεράστια ποικιλία και ανεξάντλητες επιλογές σε βιολογικά τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, προϊόντα ειδικής διατροφής, προσωπικής περιποίησης, βρεφικά και παιδικά προϊόντα αλλά και συμπληρώματα διατροφής. Η εταιρεία, ηγέτης στον κλάδο της, αριθμεί ήδη 24 καταστήματα με παρουσία σε όλη την Αττική και πλάνο επέκτασης στην επαρχία, απασχολεί περισσότερους από 200 εργαζομένους και ενισχύει το πλάνο επέκτασης του δικτύου της με νέες επενδύσεις, πάντα με προσήλωση στην αειφόρο και βιώσιμη ανάπτυξη, διατηρώντας παράλληλα μακροχρόνιους και αμοιβαίους δεσμούς εμπιστοσύνης και σεβασμού με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

The Kompany | Βιβιέν Θωμά | mob: 6970 330331 | email: [email protected]

The Kompany | Νάσια Ευτυχίου | mob: 6970 330331 | email: [email protected]

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement