Connect with us

Ερασιτεχνικό

Το Πάτραι κατέκτησε το πρωτάθλημα και ετοιμάζεται για τον τελικό με Διαγόρα και μπαράζ ανόδου (ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΨΗ)

Published

on

Το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας κατέκτησε και επίσημα η ομάδα του ΑΠΣ Πάτραι και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στον τελικό του Κυπέλλου την Μεγάλη Τετάρτη με τον Διαγόρα αλλά και τα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική.

Το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή στην αυλαία των μπαράζ ανόδου επικράτησαν εκτός έδρας με το ευρύ 3-0 απέναντι στον Αετό Πατρών και στέφθηκαν πρωταθλητές.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης η διοίκηση της ΕΠΣ Αχαΐας έκανε την απονομή με το Κύπελλο του Πρωταθλήματος στους «πράσινους». Ο αντιπρόεδρος της Eνωσης Σταύρος Θεοδωρόπουλος έδωσε την κούπα στους δύο αρχηγούς, Αυγερινό Δημητρακόπουλο και Νίκο Γραμματικόπουλο ενώ οι Βασίλης Βουκελάτος, Δημήτρης Σαρρής και Χάρης Ιωάννου μοίρασαν τα μετάλλια στους πρωταθλητές

Ο Αρης Πατρών συνέτριψε εκτός έδρας με 6-2 τον Πανμοβριακό ενώ η Θύελλα Πατρών επικράτησε με 4-1 της Αχαϊκής. Με το ίδιο σκορ η Αιγρείρα/Ακράτα νίκησε τον Αστέρα Τσουκαλεϊκων ενώ η Νίκη επικράτησε με 4-2 την Δόξα Παραλίας. Τέλος για τα μπαράζ ανόδου ο Κεραυνός επικράτησε με καθαρό σκορ 2-0 τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα:

Αετός Πατρών -ΑΠΣ Πάτραι 0-3 (11΄Δημητρακόπουλος, 14΄, 42΄Ν. Γραμματικόπουλος, Δοκάρι: 3΄Δημητρακόπουλος)

Άρης Πατρών-Πανμοβριακός 6-2 (16΄, 62΄ Κούρτης, 22΄, 35΄Αγγελής, 49΄Λάτσης, 74΄Στειακάκης – 30΄πεν. Μπακατσέλος, 76΄Νιφορόπουλος)

Θύελλα Πατρών-Αχαϊκή 4-1 (3’ Γκάτσης, 10’ Ντίνος, 44’ Αγουρίδης, 58’ πεν. Πανίτσας-85΄Λαζανάς)

Νίκη Προαστίου-Δόξα Παραλίας 4-2 (6’ Καρέλας, 18’ Σολωμός, 57’ Θεοδωρακόπουλος – 44’ Στάμος, 52’ πεν. Νίκας)

Α.Ε. Αιγείρας/Ακράτας-Αστέρας Τσουκαλεΐκων 4-1 (4΄ Οικονόμου, 9΄, 48΄πεν. Π. Μητρόπουλος, 91΄Α. Μητρόπουλος – 22΄Κολλαίτης)

Κεραυνός Αγίου Βασιλείου-Ατρόμητος Πατρών 2-0 (34΄ Παναγιωτόπουλος, 90΄Στασινός)

ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΑΙ

Ροή ειδήσεων

Advertisement