Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023
Connect with us

Lifestyle

Δύσκολες ώρες για τη Μαίρη Χρονοπούλου-Η έκκλησή της μέσα από το νοσοκομείο

Δημοσιεύθηκε

στις

Έκκληση για αίμα απηύθυνε η Μαίρη Χρονοπούλου που νοσηλεύεται για άλλη μια φορά στο νοσοκομείο. Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσω instagram βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά υπάρχει έλλειψη σε αίμα.

Η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία συμμετείχε στα γυρίσματα του «Έτερος Εγώ», αποκάλυψε πως μετά το πέρας των γυρισμάτων αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σωτηρία.

Η ίδια έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram:

«Χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Φίλες κ φίλοι, πάλι μέρες έχουμε να τα πούμε. Λάθος δικό μου. Μετακόμισα για λίγο στα μέγαρα όπου έκανα γυρίσματα της συμμετοχής μου στο «Έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Βέβαια με το θάρρος- θράσος που με διακρίνει πήγα να δουλέψω με το μισό του αιματοκρίτη ενός φυσιολογικού ανθρώπου. Και ήσαν και ψιλοπολικές οι συνθήκες. Αβλεψία. Μεγάλη αβλεψία. Επιστροφή λοιπόν στο άστυ, καταφυγή στις εμβληματικές «300 γυναίκες», και στα χέρια του πιο καλού γιατρού. Του καθηγητή κ. Κουλούρη, για γενική ανάταξη. Όλα καλά και ωραία λοιπόν με ένα μεγάλο έλλειμμα όμως. Δεν έχουμε αίμα! Αν λοιπόν ανάμεσα στους χιλιάδες followers και στα εκατοντάδες likes με κουβεντούλες και χαριτομενιές, υπάρχουν αιμοδότες, παρακαλώ χαρίστε μας λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας και το πολύτιμο αίμα σας. Χρειαζόμαστε αίμα, αίμα, αίμα. Ευχαριστώ από πριν. Η φίλη σας ΜΑΙΡΗ.

Για ΜΑΙΡΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ. Νοσοκομείο Σωτηρία. Πανεπιστημιακή πνευμονολογική κλινική. Κτήριο «300 γυναίκες». Υπ´ όψιν καθηγητού κ. Κουλούρη.

Πληροφορίες για την αιμοδοσία: ΚΟΝΤΑΚΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. Τηλ.: 697 3080111»

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement