Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Επί ποδός η Τροχαία λόγω της εξόδου του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε ισχύ τέθηκαν από προχθές τα αυξημένα μέτρα της Τροχαίας και στην Αχαΐα λόγω της κίνησης των εκδρομέων, ενόψει των εορτών του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς 2022.

Η κίνηση στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου ήταν αυξημένη από προχθές το απόγευμα και συνεχίστηκε και χθες (πάνω από 21.000 οχήματα πέρασαν από τα διόδια), ενώ η κορύφωση αναμένεται να γίνει την Μεγάλη Πέμπτη οπότε και οι περισσότεροι εκδρομείς θα εγκαταλείψουν τα αστικά κέντρα για να γιορτάσουν το Πάσχα χωρίς περιορισμούς μετά από δύο δύσκολα χρόνια λόγω της πανδημίας.

Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας και Πατρών βρίσκεται ήδη επί ποδός με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την διευκόλυνση της ομαλής εξόδου.

Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τα μέτρα που θα ισχύουν μέχρι και την Τρίτη 03-05-2022, σε κομβικά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου στα διόδια και σε επικίνδυνα σημεία, αλλά και σε κομβικά σημεία στο αστικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΑΧΑΪΑΣ

Στις πόλεις τους επιστρέφουν σταδιακά από προχθές εκατοντάδες φοιτητές που σπουδάζουν στην Πάτρα προκειμένου να απολαύσουν τις διακοπές του Πάσχα στις πόλεις καταγωγής τους και στις οικογένειές τους. Η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη την Παρασκευή στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας, το οποίο είχε συχνά δρομολόγια για να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό, όχι μόνον όσους φεύγουν από την Πάτρα για τις διακοπές αλλά και όσοι έρχονται στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.


Ροή ειδήσεων

Advertisement