Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Θρήνος για τον Γιώργο Μπάρλα-Κηδεύεται σήμερα ο 39χρονος

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας νέος άνθρωπος, γεμάτος όνειρα, «έφυγε» πρόωρα και αδόκητα από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και όλους όσοι είχαν την χαρά να τον γνωρίζουν.

Ο Γιώργος Μπάρλας «έσβησε» μετά από γενναία μάχη που έδωσε με ανίατη ασθένεια σε ηλικία 39 ετών, αφήνοντας πίσω τον λατρεμένο του γιο, Μάξιμο, τη σύζυγό του, Παρασκευή, τη μητέρα και τα αδέλφια του. Ο Γιώργος εργαζόταν τα τελευταία χρόνια σε εταιρεία πώλησης καπνικών προϊόντων και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Συνεπής, εργατικός, πάντα με το χαμόγελο και τον καλό λόγο για όλους, η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία. Μάλιστα, η οικογένειά του ήταν ιδιαίτερα γνωστή, καθώς ο αείμνηστος πατέρας του, Παναγιώτης, ήταν ιδιοκτήτης της γνωστής ταβέρνας “Ελαιώνας” στην περιοχή της Περιβόλας.
H πρόεδρος του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας, Γιώτα Παναγοπούλου έγραψε «είμαι πολύ λυπημένη γιατί έμαθα πως ένας συνάδελφος, πολύ καλό παιδί, πολύ νέος για να φύγει από κοντά μας, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Έφυγε από το παιδί του, τη γυναίκα του και τη γλυκιά σου μανούλα. Κουράγιο στην οικογένεια σου αγαπημένε μας συνάδελφε Γιώργο. Ήσουν μέλος του συλλόγου μας, πάντα συνεπέστατος, δυναμικός και αξιόλογος. Καλό σου ταξίδι».
Αμέτρητα είναι και τα μηνύματα των φίλων του στο προφίλ του στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με τα οποία τον αποχαιρετούν…
Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στη 1 μετά το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Περιβόλα και η ταφή στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement