Connect with us

Στοίχημα

Σπουδαία «μάχη» στη Νάπολη

Published

on

Και τι δεν είδαμε τη χθεσινή ημέρα, με τους γηπεδούχους, κυρίως, να επικρατούν στα μεγάλα ντέρμπι και φυσικά τη στήλη μας να πηγαίνει ένα ακόμα ταμείο, αυτή τη φορά χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Παναθηναϊκού.

Μάθε τα πάντα για τις stoiximan προσφορεσ*

Σήμερα, Δευτέρα, υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια που κλείνουν τις αγωνιστικές, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην Ιταλία. Η Νάπολι υποδέχεται τη Ρόμα στον Ιταλικό νότο με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους.

ΝΑΠΟΛΙ: Δεν επιβεβαίωσε το τίτλο του φαβορί που της είχε δοθεί στο προηγούμενο ματς με τη Φιορεντίνα, καθώς μετά από μια κάκιστη, κυρίως αμυντικά, εμφάνιση, ηττήθηκε εντός έδρας με 3-2, μένοντας πίσω στο «κυνηγι» των Μίλαν και Ίντερ. Φυσικά, οι «παρτενοπέι» είναι αποφασισμένοι να μη το βάλουν κάτω και θέλουν μόνο νίκες μέχρι τέλους, ξεκινώντας από το δύσκολο παιχνίδι με τη Ρόμα. Ο Σπαλέτι ξέρει καλά τους «ρωμαίους» και θα επιχειρήσει να διαβάσει το παιχνίδι του Μουρίνιο. Επιστρέφει ο Ανγκισά, εκτός μένει λογικά ο βασικός μπακ Ντι Λορέντσο.

ΡΟΜΑ: Δεν είχε απολύτως κανένα πρόβλημα να πάρει μια και καλή τη ρεβάνς από τη Νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ στο Κόνφερενς Λιγκ με 4-0 και να περάσει στα ημιτελικά της νεοσύστατης Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Φυσικά, ο βασικός στόχος της ομάδας από τη στιγμή που ανέλαβε ο Μουρίνιο είναι η επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ και δίνει πολύ γερή μάχη με Γιουβέντους και Λάτσιο για μια θέση. Το παιχνίδι στη Νάπολη είναι κομβικό και στα θετικά είναι το γεγονός πως οι «τζιαλορόσι» δε σπατάλησαν πολύ ενέργεια τη περασμένη Πέμπτη. «Λευκό» είναι και το ιατρικό δελτίο, δύσκολα θα γίνουν αλλαγές στην εντεκάδα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ρόμα έχει τη ψυχολογία στα ύψη μετά τη πρόκριση στο Κόνφερενς Λιγκ και θα παίξει για τη νίκη που θα τη φέρει σε απόσταση βολής από τη 4άδα. Η Νάπολι δε θέλει να μείνει άλλο πίσω στη μάχη του τίτλου, οπότε αναγκαστικά θα ανοιχτεί για το τρίποντο. Πολύ λογικό το γκολ-γκολ στο 1.72 του Stoiximan.

Ροή ειδήσεων

Advertisement