Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Μητσοτάκης: Μακάρι ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει κάθε χρόνο Συνέδριο για να μας θυμίζει από τι γλυτώσαμε

Δημοσιεύθηκε

στις

Κυριάκος Μητσοτάκης στην παρέμβασή του στην προσυνεδριακή συζήτηση της Νέας Δημοκρατίας με θέμα την κοινωνική πολιτική και την ισότητα, αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας «μακάρι να κάνει κάθε χρόνο συνέδρια για να μας θυμίζει από τι γλυτώσαμε».

Χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός είπε: «Μακάρι να έκαναν Συνέδριο κάθε χρόνο για να μας θυμίζουν από τι γλυτώσαμε, ένα αφόρητο μείγμα τοξικότητας, χυδαιολογίας, λαϊκισμού και εντάσεων που δεν αρμόζει σε κόμμα αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην αύξηση του κατώτατου μισθού, λέγοντας: «Την 1η Μαΐου, όπως έχω δεσμευθεί, θα αυξηθεί σημαντικά ο κατώτατος μισθός, γιατί το μέρισμα ανάπτυξης θα πρέπει να διανέμεται δίκαια όχι μόνον στις επιχειρήσεις, αλλά και στους εργαζομένους»

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός συμπλήρωσε ότι η δεύτερη εντός του τρέχοντος έτους αύξηση του κατώτατου μισθού θα συνεκτιμά αφ ενός την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, αλλά και τον πληθωρισμό, που όπως είπε ροκανίζει το διαθέσιμο εισόδημα.

Τέλος ο κ. Μητσοτάκης έθεσε ακόμη ένα προεκλογικό δίλημμα: «εάν επιτύχαμε τόσα πολλά εν μέσω πανδημίας, εισβολής στον Έβρο και οξείας οικονομικής κρίσης φανταστείτε τι θα πετύχουμε σε μία 8ετία».


Ροή ειδήσεων

Advertisement