Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Ανάσταση με το MEGA και την Έλλη Κοκκίνου: Όλα όσα έγιναν στα γυρίσματα της εορταστικής εκπομπής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα ξεχωριστό εορταστικό πρόγραμμα θα απολαύσουμε το βράδυ του Μ. Σαββάτου στο MEGA. Η Έλλη Κοκκίνου, λίγο μετά την Ανάσταση, μας προσκαλεί σε ένα πασχαλινό γλέντι γεμάτο μουσική, τραγούδια και πολλές ευχές αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Δίπλα της θα βρεθούν η Στέλλα Κονιτοπούλου, ο Γιώργος Βελισσάρης και ο Γιάννης Αρβανιτίδης. Special guest ο Θοδωρής Φέρρης. Συμμετέχει ο Ελληνικός Παραδοσιακός Χορευτικός Όμιλος. Παρουσιάζουν η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν.

Η Έλλη Κοκκίνου θυμάται με νοσταλγία: «Έκανα πάντα Πάσχα με τον μπαμπά και ήταν από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου». Ακόμα ευχήθηκε: «Αγάπη, υγεία, συνείδηση και ενσυναίσθηση» τονίζοντας ότι η Ανάσταση συμβολίζει μια καινούργια αρχή.

Η Δέσποινα Καμπούρη είπε για το εορταστικό πρόγραμμα του MEGA: «Είναι μια σπουδαία παραγωγή και είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Είχα πολύ άγχος αλλά το ευχαριστηθήκαμε πολύ και γεμίσαμε την ψυχή μας με αγάπη. Είμαι πολύ φίλη με την Έλλη και σήμερα κάναμε μαζί κάτι πρωτόγνωρο, βρεθήκαμε μαζί στη σκηνή». Ο Γιώργος Κρικοριάν σχολίασε: «Η σημερινή μέρα είναι γιορτή και πρέπει να τη ζούμε στα κόκκινα».

Ο Θοδωρής Φέρρης ανέφερε ότι απόλαυσε τη βραδιά και ότι το Πάσχα συμβολίζει για εκείνον ψυχική ανάταση και ελπίδα.

Η βραδιά ξεκινάει στις 23:00 με τον Βυζαντινό Χορό του Ιερού Ναού Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Πολιούχου Αθηνών. Μαζί με τον Γεράσιμο Ανδρεάτο και τη Σοφία Μάνου, και υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Δεμελή, η χορωδία θα ψάλλει ύμνους και τραγούδια σε κλίμα κατάνυξης

Ο μαέστρος Γιώργος Δεμελής ανέφερε: «Ως ευχή θα ήθελα, να μη χρειάζεται να κάνουμε ευχές. Άρα να κοιτάξουμε να αποκτήσουμε αγάπη, ειρήνη και όλα αυτά που χρειάζεται η ψυχή μας». Η Σοφία Μάνου τόνισε: «οι γιορτές είναι όμορφες αλλά σκοπός είναι να μένει και κάτι από όλα αυτά μέσα μας και να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους». Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος επεσήμανε ότι: «Η Ανάσταση συμβολίζει το τέλος κάθε σκοτεινού και γκρίζου συναισθήματος και την Ανάσταση κάθε θετικής ιδέας».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement