Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ: Ευχαριστίες και προσκλητήριο ενόψει μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Δημοσιεύθηκε

στις

Η διοίκηση του ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου σε τοπικό επίπεδο, και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαϊας, από την ομάδα μας, θα ήθελε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλους τους ποδοσφαιριστές της, το τεχνικό τιμ, για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι σήμερα.

Ευχαριστούμε σαν διοίκηση τους χορηγούς, και τους φιλάθλους, που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν δίπλα στις προσπάθειες μας.

Επτά χρόνια μετά την επιστροφή του, στους αγωνιστικούς χώρους, ήταν μια ιστορική στιγμή για το σωματείο μας, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία.

Εκτός από τα αγωνιστικά επιτεύγματα, η διοίκηση μας, ενδυναμώνει καθημερινά την προσπάθεια τμημάτων της αθλητικής υποδομής του σωματείου μας που με κόπο και πολύ προσπάθεια ιδρύσαμε και λειτουργούμε και προσφέρεται παράλληλα χαρά, ικανοποίηση, κίνητρο και ενδιαφέρον στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας.

Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε τον κυπελλούχο ΕΠΣ Αχαΐας, Διαγόρα Βραχνεϊκων και του ευχόμαστε την επίτευξη των μελλοντικών του στόχων.

Παράλληλα, ευχόμαστε στην μεγάλη Παναχαϊκή, καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου και σύντομα να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην Superleague.

Ακόμη πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και οι αντίπαλοι μας στα πλεϊ-οφ της Κατηγορίας, Άρης Πατρών, Θύελλα Πατρών, Αιγείρα/Ακράτα, Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, Αχαϊκη, Νίκη Προαστείου, Ατρόμητος Πατρών Δόξα Παραλίας, Αετός Πατρών, Αστέρας Τσουκαλεΐκων, Πανμοβριακός, για την αγωνιστική τους ευπρέπεια.

Η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και σύσσωμη η οικογένεια του ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ καλούν όλους τους φιλάθλους της Αχαϊας, να δώσουν το «παρών» στις κρίσιμες αναμετρήσεις των μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, που ξεκινούν στις 8 Μάϊου, με ένα κοινό στόχο: Την εκπροσώπηση της Αχαϊας σε επαγγελματική κατηγορία. Και στη «μάχη» αυτή δεν περισσεύει κανείς.

Ραντεβού, λοιπόν, όλοι στο ιστορικό γήπεδο των Προσφυγικών, για να κλείσουμε την ποδοσφαιρική χρόνια όπως πραγματικά αξίζει στην ομάδα μας, όπως δικαιούται η ποδοσφαιρική Αχαΐα.


Ροή ειδήσεων

Advertisement