Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΑΡΡΗΣ: «Κάναμε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ο προπονητής του Πάτραι Σταμάτης Σαρρής ανέφερε ότι στο πρώτο μέρος η ομάδα του δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες και να πετύχει πρώτη το γκολ.

Αναλυτικά: «Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον Διαγόρα για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Καταφέραμε και παίξαμε πάρα πολύ καλά, σταθήκαμε πολύ καλά απέναντι στον Διαγόρα, μια ομάδα που προέρχεται από τη Γ’ Εθνική και διατήρησε τον κορμό του. Προετοιμαζόταν γι’ αυτό τον στόχο που ήθελε πάρα πολύ.

Νομίζω μπήκαμε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και είχαμε καλύτερες ευκαιρίες για να μπορέσουμε να σκοράρουμε. Είχαμε τις ευκαιρίες εμείς, ο Διαγόρας την υπεροχή, ωστόσο δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο τέρμα όπως το είχαμε σχεδιάσει έτσι ώστε να έχουμε εμείς την διαχείριση του παιχνιδιού. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ένα δεκαπεντάλεπτο που μας στοίχισε και μπήκε το γκολ από τον Διαγόρα. Αυτό το δεκαπεντάλεπτο δείχνει τον προβληματισμό που είχαμε αυτό τον καιρό για την κούραση που θα είχε η ομάδα. Νομίζω εδώ είναι το μόνο παράπονο που εκφράζουμε καθώς θα μπορούσαμε να παρουσιαστούμε πιο καλοί. Πραγματικά εμείς κληθήκαμε να δώσουμε το πέμπτο μας παιχνίδι μέσα σε δεκαπέντε ημέρες. Παρόλα αυτά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου που κάναμε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση κάνοντας και ένα καλό τεστ ενόψει των μπαράζ».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement