Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αναχώρησε για την Ουκρανία η ανθρωπιστική βοήθεια από τη Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Αναχώρησε τη Μεγάλη Τετάρτη, 20 Απριλίου 2022, η ανθρωπιστική αποστολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας προς την Ουκρανία, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό. Η ανταπόκριση φορέων, εκπρόσωπων τοπικών επιχειρήσεων και πολιτών ήταν συγκινητική και πολύ σημαντική. Πιο συγκεκριμένα, συγκεντρώθηκαν είδη τροφίμων και φαρμακευτικό υλικό και από τις τρεις Περιφερειακές Ενότητες (Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλ/νιας). 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τάκης Παπαδόπουλος,  ανέφερε τα εξής: «Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον δοκιμαζόμενο Ουκρανικό λαό και την ολόψυχη υποστήριξή μας στους συμπατριώτες μας  που βρίσκονται στην Ουκρανία. Η προσφορά όλων ήταν ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης στους αμάχους, στους πληγέντες και σε όσους έχουν άμεση ανάγκη βοήθειας.Ευχαριστούμε την μεταφορική εταιρεία «Μπέλεχας» που ανέλαβε την μεταφορά του υλικού από την Πάτρα καθώς και όλους όσοι βοήθησαν στη συγκέντρωση του υλικού για την πολύτιμη συνεισφορά τους.»


Ροή ειδήσεων

Advertisement