Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Με το βάρος της φανέλας η Μπαρτσελόνα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Όσο πλησιάζουμε στο Πάσχα (των Ορθόδοξων), τα παιχνίδια στο ποδοσφαιρικό κουπόνι ολοένα και γίνονται πιο κρίσιμα, καθώς δε μένουν παρά λίγες αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία για αυτή την αγωνιστική σεζόν.

Μάθε τα πάντα για τα νόμιμα live casino στην ελλάδα

Σήμερα, πέρα από το σπουδαίο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στο Κύπελλο, έχουμε μεγάλα παιχνίδια στην Ισπανία. Από αυτά, δε γίνεται να μη ξεχωρίσουμε αυτό ανάμεσα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και τη Μπαρτσελόνα στη χώρα των Βάσκων, το οποίο θα κρίνει πολλά στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Συμπλήρωσε πέντε παιχνίδια αήττητη στη Λα Λίγκα, με τελευταία την ισοπαλία κόντρα στη Μπέτις. Οι Βάσκοι προσπαθούν να μείνουν κοντά στη πρώτη 4άδα και το έχουν καταφέρει πολύ καλά, κυρίως χάρη στην εξαιρετική τους έδρα, από την οποία είναι δύσκολο να περάσει κάποιος αντίπαλος. Το ματς με τη Μπάρτσα είναι κομβικό, καθώς με νίκη τη πλησιάζουν στους 2 πόντους και όλα μένουν ανοιχτά αναφορικά με το βασικό στόχο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο κόουτς Αλγουαθίλ θα έχει απουσίες για το ματς αυτό, με πιο σημαντικές αυτές των Μπερνατσέα, Μονρεάλ, Οϊαρθάμπαλ και του τιμωρημένουν Νταβίντ Σίλβα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πραγματικό… πισωγύρισμα ήταν αυτό κόντρα στη Κάντιθ πριν μερικά βράδια. Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε «σκούρα» κόντρα στην ομάδα της Ανδαλουσίας, έχασε πολλές ευκαιρίες, όμως δε κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς, μένοντας στη 2η θέση μαζί με Ατλέτικο και Σεβίλλη. Στόχος είναι να έρθουν οι νίκες μέχρι τέλους, ώστε να μην υπάρξει κάποιος κίνδυνος με τη συμμετοχή στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Πηγαίνει στη χώρα των Βάσκων θέλοντας να εξιλεωθεί για τη προηγούμενη ήττα, με τον Τσάβι να μην υπολογίζει στους Πικέ, Πέδρι, Ουμτιτί και Φάτι.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Το ματς δεν είναι καθόλου απλό για τη Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί πρέπει να τα δώσουν όλα για να φύγουν με το διπλό από το Σαν Σεμπαστιάν, όμως έχουμε δει την ομάδα του Τσάβι να αποδίδει καλά όταν είναι υπό πίεση. Τη νίκη χρειάζεται και η Σοσιεδάδ όμως, οπότε περιμένουμε ένα ντέρμπι. Θα ρισκάρουμε με το ανώτερο σύνολο, που είναι η Μπαρτσελόνα. Στο 2.20 της Novibet το διπλό.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |


Ροή ειδήσεων

Advertisement