Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ένα ακόμη αστέρι στον ουρανό-Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 31χρονο, Χρήστο Σταυρόπουλο 

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη… θέση του στον ουρανό, ανάμεσα σε αστέρια πήρε ο 31χρονος Χρήστος Σταυρόπουλος, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο το βράδυ του Μ. Σαββάτου, στην περιοχή των Συχαινών.

Η είδηση του θανάτου του «πάγωσε» την τοπική κοινωνία, στην οποία ο Χρήστος ήταν ιδιαίτερα γνωστός, όχι μόνο για τις διακρίσεις του στο άθλημα της πυγμαχίας, αλλά και για την επαγγελματική του ενασχόληση σε πολλά καταστήματα εστίασης, όπου έκανε τα πρώτα του βήματα, ως μάγειρας.
ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
Οι δείκτες του ρολογιού σταμάτησαν για τον Χρήστο λίγο μετά τις 10 το βράδυ στην οδό Κοζάνης, στα Συχαινά, όταν το δίκυκλο που οδηγούσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας για το δυστύχημα αναφέρεται πως «Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε
δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα,
προχθές το βράδυ, στην Πάτρα. Πιο συγκεκριμένα, αλλοδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος, ενώ συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκίνητου για ανθρωποκτονία από αμέλεια».
«ΜΑΥΡΟ ΠΑΣΧΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Οι γονείς του, Δημήτρης και Μαργαρίτα, ο αδελφός του, Γιώργος, ο οποίος είναι υπεύθυνος προπονητής τάε κβον ντο στον ΑΣ Λέων Πάτρας, αλλά και οι αδελφές του, Βασιλική και Αθανασία, συνάδελφοι και φίλοι κατέρρευσαν!.. Δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο πάντα χαμογελαστός, Χρήστος, ένα παιδί γεμάτο όνειρα για τη ζωή, «έφυγε» τόσο πρόωρα, τόσο άδοξα.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ
«Ραγίζουν» καρδιές τα μηνύματα αποχαιρετισμού στο facebook για το γελαστό παιδί.
«Γιατί ρε Χρηστάκο γιατί είναι πολύ άδικο. Λένε πως οι ψυχές συναντιούνται ,αλλα δεν μιλάνε. Πως να σταθείς βουβός σε μία ψυχή που στη ζωή ήταν πάντα γελαστή.
Ίσως να υπάρχει και εκεί γέλιο και κλάμα. μα δεν θα υπάρχει δάκρυ, ούτε από χαρά ούτε από λύπη. Καλή αντάμωση γελαστό παιδί».
«Καλό Παράδεισο αγόρι μου έφυγες άδικα… μακάρι να ήταν ψέμα… μέρες χαράς και όλοι μας έχουμε παγώσει δεν βγαίνει λέξη τα μάτια μας γεμίζουν δάκρυα και παρακαλάμε το Θεό να σε έχει στην αγκαλιά του να δώσει κουράγιο στους γονείς σου, τα αδέρφια σου… είχες σεβασμό, ηθική αξιοπρέπεια και ταπεινοφροσυνη πάντα με το χαμόγελο…..ένα χαμόγελο και μια γλυκύτητα που δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ…».
«Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που τα λόγια στερεύουν. Μούδιασμα κ μόνο στο άκουσμα της είδησης. Λένε ότι οι νεκροί πεθαίνουν μόνο όταν του ξεχάσεις. Καλό ταξίδι σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου ξαδέρφια. Είναι τόσο δύσκολος ο αποχωρισμός για ένα τόσο νέο, καλοσυνάτο και γεμάτο φιλοδοξίες άνθρωπο που τα αντιμετώπιζε όλα με ένα πλατύ χαμόγελο. Πρωταθλητής σε όλα σου»
Συλλυπητήριο μήνυμα εξέδωσε και ο Δήμαρχος Πατρέων, Κ. Πελετίδης, εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη του για τον τόσο άδικο και πρόωρο χαμό ενός νέου ανθρώπου, του συμπολίτη αθλητή Χρήστου Σταυρόπουλου. Ο Δήμαρχος απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, στους φίλους και στους συναθλητές του.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ
Η οικογένειά του, οι φίλοι κι οι συναθλητές του θα τον αποχαιρετήσουν για πάντα, σήμερα. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 11 π.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Βούντενη και η ταφή στο παρακείμενο νεκροταφείο του χωριού.


Ροή ειδήσεων

Advertisement